Pofuduk Poğaça

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Pofuduk Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı ılık su
2 su bardağı ılık süt
1 adet yaş maya
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet yumurta (sarısı üzeri için ayrılır)
Hamuru açarken sürmek için;
Tereyağı
Üzeri için;
Yumurta sarısı
Susam, çörekotu

Pofuduk Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Kahvaltıya yahut çocuğunuzun beslenmesine koyabileceğiniz puf puf poğaça tanımı gelsin o vakit.
Bütün gereçler karıştırılır mayalanmaya bırakılır.
Mayalanan hamurdan kesimler koparıp bir kesim tereyağı ile elinizle açıp istediğiniz hali verip ortasına beyaz peynir koyabilirsinizi.
Üzerine yumurta sarısı sürüp susam çörek otu serpilir.
Tepsi mayası yapmayı unutmayın en az yarım saat tepside bekletip 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Pofuduk Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst