- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
PLM yazılımları nelerdir?
PLM yazılımı, ürünle ilgili verilerin yönetimini otomatikleştirmek ve verileri kurumsal kaynak planlaması (ERP) ve üretim yürütme sistemleri (MES) gibi diğer iş süreçleriyle entegre etmek için kullanılabilir. PLM’nin amacı israfı ortadan kaldırmak, hata oranını azaltmak ve verimliliği arttırmaktır.PLM eğitimi nedir?
AMAÇ: Ürün devreye alma sürecinden itibaren ürünün satışı ve sahaya sunulmasına kadar olan tüm süreçlerde ürün ömür döngüsünün analiz edilmesi ve adım adım tüm süreçlerde yapılması gerekenlerin anlaşılmasıdır.SAP PLM PDM nedir?
PLM (Product Lifecycle Management)- Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi, bir ürünün hammadde olarak elde edilmesinden, servis edilebilir hale gelene kadarki tüm süreçlerin yönetimini ve kontrolünü sağlayan bir çözümdür.
PLM Teamcenter nedir?
Teamcenter® yazılımı, insanları ve süreçleri fonksiyonel silolar arasında inovasyon için dijital bir iplikle birleştiren modern, uyarlanabilir bir ürün yaşam döngüsü yönetimi (PLM) sistemidir.3DEXPERIENCE PLM teknolojisi nedir?
3DEXPERIENCE, müşterilerimizin nihai müşterileri ya da tüketicileri için keyifli deneyimler oluşturmalarını sağlamak için şirket içi ve genel ya da özel bulutta mevcut bir iş deneyimi platformudur! 3DEXPERIENCE Dassault Systemes’in PLM çözümlerini sunduğu bir platformdur.PLM ve ERP Nedir?
ERP talep ve sipariş mantığıyla çalışır, PLM müşterinin ihtiyaçlarını analiz eder. ERP’de verilerin birbirleri ile olan ilişkisi daha statiktir. PLM’de ise ağ verileri arasındaki uyum dinamik olarak nitelendirilebilir. ERP’de ürün ağacı çok az kırılımlı olabilir, PLM de ürün ağacı en ince detaya kadar yapılır.
Product Lifecycle Management, yani diğer bir ismi ile PLM, Türkçe adıyla da Ürün Yaşam Yönetim Döngüsü olarak bilinmektedir. Herhangi bir sektör dahilinde ürünün hammadde olarak elde edilmesinden piyasaya servis edilene kadar geçen bölümdeki bütün süreçler ve kontroller PLM olarak adlandırılmaktadır.
CATIA (Fransızca: Conception Assistée Tridimensionnelle Interactive Appliquée, Türkçe: Eşgüdümlü Üç Boyutlu Etkileşimli Uygulama) Fransız Dassault Systèmes şirketi tarafından geliştirilen bir yazılımıdır. Dassault Systèmes firmasının ürün yaşam döngüsü çözümlerinin temel ögesidir.
SAP PDM nedir?
PDM(ürün veri yönetimi), çoğunlukla ürün yaşam döngüsünde, ürün verisinin yönetimi ve yayımından sorumlu olan bir işletme fonksiyonudur.
Teamcenter programı nedir?
Teamcenter mühendislik süreç yönetimi, bilgiyi çoklu MCAD, CAM, CAE ve ECAD sistemlerinden almak ve yönetmek için güvenli bir platform sağlar. Teamcenter’ın mühendislik ve süreç yönetimi kapasitesiyle ayrıca tasarım yönetimi ve onaylanması ile mühendislik değişim ve süreç yönetimi yapılabilir.Team center nedir?
3DEXPERIENCE Platformu nedir?3DEXPERIENCE platform yeni nesil iş birlikçi platformdur. Tasarımdan üretime kadar ürün geliştirme sürecini ve çalışanları birbirleri bağlayan yüksek performanslı bulut tabanlı bir ortamdır. Şirketinizdeki her departman için tek platformu kullanarak işinizi kolaylaştıran yazılım çözümleri sağlar.