- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Pleiades öğretisi nedir?
pleiades’ten geldiğini iddia eden kollektif elçilerin insanlığın yararına sunduğu sözde ontolojik bilgiler. barbara marciniak üzerinden medyumik yazılmış ve yazdırılmış aynı isimdeki kitaplar meraklıların arayış yolculuklarına eşlik etmeyi vaad ediyor.Pleiades nedir ne işe yarar?
Pleiades Enerji Sistemi 2012 yılında keşfedilen, dünyaya daha geniş açıda şifa frekansları sağlayan ve bu yeni frekanslar aracılığı ile her seviye ve katmanda insan varlığına genel bir dengeleme ve iyileşme sağlayan, el dokunmaksızın işleyen bir sistem.
Pleiades meditasyon nedir?
Pleiades meditasyonu, yaşam kaosu ortasında bir dinginlik sunar. Seans programı ile yaşayacağınız değişim, incelikli, soyut ve derindir. Sonunda hem kendiniz hem de başkaları hakkında hissetme şeklinizi değiştirebilecek artan bir farkındalık ve anlayış duygusuna dönüşüm gerçekleşir.
Pleiades nedir Ekşi?
yunan mitolojisinde de, ünlü atlas ile pleione’nin kyllene dağı’nda doğan yedi kızına “pleiades” ismi verilmiş. bu kızların yedisi de, sonradan yıldız halini almış. burçları, ekinlerin olgunlaşma zamanı ve deniz mevsiminde, yani mayıs ile ekim arasında görünürdü. yunanistan’da yedi bilge’den oluşan topluluğa da ” …Barbara marciniak kimdir?
Barbara Marciniak, Diğer Kategoriler, Parapsikoloji – Gizem kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Pleiades Öğretileri 2 Evrenin Genetik Kitaplığı: Dünya kitabının yazarıdır. Barbara Marciniak kitapları; Ötesi Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Pleiades hangi galakside?
Ülker veya Süreyya (M45, Pleiades, Peren veya Pervin) bir açık yıldız kümesidir. Boğa takımyıldızında (Taurus) bulunur. Dünya’ya en yakın açık yıldız kümelerinden ve büyük ihtimalle de en ünlü ve çıplak göze en güzel gözükenlerdendir.
Dikkatinizi iki kaşınızın arasına doğru yönlendirin ve nefeslerinize odaklanmaya çalışın. Burnunuzdan 3 kere derin nefes alıp ağzınızdan sesli bir şekilde boşaltın. Göğüs değil, karın (diyafram) nefesi kullanın. Yavaş yavaş sakin nefeslerinize dönmeyi deneyin ve sadece nefesin bedeninizde yaptığı harekete odaklanın.
Pleiades neresi?
Pleiades (volcano group) – Antarktika’daki bir volkan grubu; La Pléiade – 16. yüzyıl Fransız şiirlerinin bir grubu.
Pleiades nerede?
Uzanarak meditasyon olur mu?
Yatarak meditasyon yapılır mı? Elbette yapılabilir. Yatarak oturarak veya ayakta, nasıl rahat ediyorsan o şekilde yapabilirsin.Pleiades şifa sistemi nedir?
Pleiades meditasyon ne işe yarar?
Pleiades meditasyonu ile vücudunuzu ve zihninizi sakinleştirmeyi öğrenirsiniz. Böylece, fiziksel ve duygusal stresiniz kendiliğinden kaybolur. Bu durum, kendinizi daha iyi, tazelenmiş ve sağlıklı bir tavırla gününüzün zorluklarıyla yüzleşmeye hazır hissetmenizi sağlar.
Pleiades kim?
Pleiades (Yunanca: Πληιόνης) Yunan mitolojisinde Artemis’in arkadaşları olan, Titan Atlas ve deniz perisi (nemfi) Pleione’nin yedi kızına verilen ad. Bunların yedisi de sonradan yıldız halini aldı. Burçları, ekinlerin olgunlaşma zamanı ve deniz mevsiminde görünürdü.En kolay meditasyon nasıl yapılır?
Yeni Başlayanlar için 6 Basit Adımda Meditasyon
- Adım 1: Rahat bir nokta belirleyin.
- Adım 2: Rahatça Oturun.
- Adım 3: Merkeze dönmek için derin derin nefes alın.
- Adım 4: Vücudunuzu tarayın.
- Adım 5: Düşüncelerinizi gözlemleyin.
- Adım 6: Meditasyonu bitirin.