AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Plazma Pen kimler yapabilir?

Editör

Yeni Üye

Plazma Pen kimler yapabilir?​

Plazma Pen Hangi Sorunlar ve Kimler için Kullanılır? Plazma Pen, cilt tipinin nasıl olduğu fark etmeksizin şikâyetleri yeni başlamış, ameliyat olmayı tercih etmeyen ya da anestezi almasına engel bir durumu olan her yaş grubundaki bireye, dört mevsim boyunca uygulanabilir bir ameliyatsız estetik yöntemidir.

Plazma Pen göz kapağı nedir?​

Göz kapağı ameliyatı istemeyen kişiler için etkili bir tedavi yöntemidir. Bu cihaz ile göz kapakları sarkmasının giderilmesinde ameliyatsız, kansız, dikişsiz tedavi olanağı sağlar. Plexr , maddenin 4. halini kullanan bir cihazdır. Bu cihaz, havada bulunan gazları iyonize ederken, hedef dokuya doğru ince bir ark üretir.

Plazma Pen göze zarar verir mi?​

Plazma Pen göze zarar verir mi?
Plazma pen başta göz çevresi olmak üzere yüzün tamamında güvenle uygulanmaktadır. Derinliği oldukça düşük olması sebebiyle göz çevresi gibi hassas dokularda işlem yapmak için uygun bir sistemdir.

Plazma Pen eğitimi kimler alabilir?​

Güzellik ve kozmetik sektörlerinde, Plazma Pen alanlarında, kariyer sahibi olmak isteyen herkes katılabilir.

Plazma Pen ile ben aldırma zararlı mı?​

Plazma ile Ben Alma işleminin herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. İşlem esnasında lokal anestezik kremlerin etkisi ile ağrı ya da acı hissi oluşmadan işlem sonlandırılmaktadır. Ancak uygulamanın bitmesinin ardından benin alındığı bölgede çok hafif bir sızı hissi oluşabilmektedir.

Plazma Pen işlemi ne işe yarar?​

Plazma Pen işlemi ne işe yarar?
Plasma Pen ortamda gaz halinde bulunan azot ve su buharını yüksek enerjiyle plasma haline dönüştürerek (süblimasyon) iyon oluşturur ve bu cilt yüzeyini etkileyerek hızlı iyileşme sağlar. Çevre dokulara zarar vermez, sadece cihazın gördüğü milimetrik alana etki eder.
Plazma Pen eğitimi nedir?​
“Temelden Profesyonelliğe” Gelişen güzellik sektöründe yoğun talep gören Ameliyatsız Cilt Gençleştirme ve Leke tedavilerinde kullanılan Plazma Pen (Fibroblast) uygulamalarına hakim olan uzmanlarının yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Eğitim programımız 10:00 – 18:00 saatleri iki (2) tam gün şeklinde düzenlenmektedir.

Plazma Pen, cilt problemlerini ameliyat olmayı tercih etmeyen veya ameliyat için uygun olmayan her yaş grubundaki bireylerde kullanılabilen bir estetik yöntemdir. Göz kapağı sarkmalarının tedavisinde de etkili olan Plazma Pen, ameliyatsız, kansız ve dikişsiz bir şekilde uygulanabilir. Bu yöntemde Plexr adı verilen bir cihaz kullanılarak havadaki gazlar iyonlaştırılarak hedef dokuya ince bir ark oluşturulur.

Plazma Pen uygulaması genellikle göz çevresi gibi hassas dokularda güvenle uygulanabilir. Derinliği düşük olduğu için bu hassas bölgelerde işlem yapmak için uygun bir sistemdir. Herhangi bir yan etkisi olmayan Plazma Pen işlemi sırasında lokal anestezik kremler kullanılarak ağrı veya acı hissi en aza indirgenir.

Plazma Pen eğitimine katılmak isteyen herkes, güzellik ve kozmetik sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen herkes bu eğitime başvurabilir. Eğitim programı, Ameliyatsız Cilt Gençleştirme ve Leke Tedavilerinde kullanılan Plazma Pen uygulamalarına hakim olmayı hedefleyen uzmanları yetiştirmeyi amaçlar. Eğitim genellikle 10:00 - 18:00 saatleri arasında iki tam gün şeklinde düzenlenmektedir.

Plazma Pen işlemi, cilt yüzeyine etki ederek hızlı bir iyileşme sağlayan bir yöntemdir. Azot ve su buharını yüksek enerjiyle plasma haline dönüştürerek iyon oluşturan bu işlem, çevre dokulara zarar vermez ve cihazın gördüğü milimetrik alana etki eder. Bu sayede cildin gençleşmesine ve benzer cilt problemlerinin tedavisine yardımcı olur.

Geri