- Konu Yazar
PlayStation Network kartı nasıl alınır?
Playstation Network Sıkça Sorulan Sorular Playstation PSN hediye kartı satın almak isteyen kullanıcılar gamesatis.com üzerinden gift card satın alabilirler.PS+ Kaç Lira?
PS+ Kaç Lira?PS Plus için üç ödeme seçeneği mevcuttur: 40 TL’lik aylık ödeme, 100 TL’lik üç aylık ödeme ve 240 TL’lik yıllık ödeme.
PlayStation Plus 3 aylık üyelik kodu nasıl girilir?
PlayStation Plus 3 aylık üyelik kodu nasıl girilir?Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar öğesine gidin. Hesap > Ödeme ve Abonelikler > Kodları Gir öğesini seçin….
- PlayStation Store’a gidin ve ekranın üst kısmındaki Avatarınıza tıklayın.
- Açılır menüden Kodları Gir öğesini seçin.
- Kodu dikkatlice girin ve Kodları Gir öğesini seçin.
- Kredi veya içerik hesabınıza aktarılır.
PS Plus 3 aylık kaç TL?
Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler PlayStation Plus, üç ayda bir otomatik olarak alınan 100 TL tutarında yinelenen ücretin bulunduğu devam eden bir aboneliktir. Ayrıntılı bilgi için bu bölümü genişletin.PS Store banka kartı kabul ediyor mu?
PS Store banka kartı kabul ediyor mu?PlayStation Store’da kredi veya banka kartı kullanma Kredi veya banka kartınızı cüzdanınıza para eklemek için de kullanabilirsiniz. Bu kart daha sonra PlayStation Store’da gerçekleştireceğiniz satın alma işlemlerinde kullanılabilir.
PSN kart ne işe yarar?
PSN kart ne işe yarar?playstation 3 için kredi kartı kullanmadan 12 numaralı bir kod girerek wallet’ı * doldurmaya yarayan karttır. psn store’dan alışveriş yapmanızı sağlar. dlc’leri, ps1 oyunlarını, themeleri ve daha bir çok şeyi bu kartla satın alabilirsiniz.
PS Plus 12 aylık kaç TL?
12 aylık PS Plus üyeliği 160 TL. Bildiğiniz gibi PlayStation’ın PlayStation Plus isimli bir abonelik servisi bulunuyor. Bu servis, sizlerin hem oyunların online moduna ulaşmanızı sağlıyor hem de aylık birkaç farklı ücretsiz oyun sunuyor.PS Plus ne kadar aylık?
PS Plus ne kadar aylık?PlayStation Plus 1 Aylık Üyelik PlayStation Plus, her ay otomatik olarak alınan 40 TL tutarında yinelenen ücretin bulunduğu devam eden bir aboneliktir. Ayrıntılı bilgi için bu bölümü genişletin. Cüzdanınızda yeterli miktarda para yoksa abonelik ücreti otomatik olarak varsayılan ödeme yönteminizden alınır.
PS Plus Nasıl Üye Olunur?
PS Plus Nasıl Üye Olunur?PlayStation internet sitesi üzerinden PS Plus üyesi olma:
- Adım #1: Buradan PlayStation Store internet sayfasını açın.
- Adım #2: PlayStation Plus sayfasını açın.
- Adım #3: PS Plus’a Katılın butonuna tıklayın.
- Adım #4: Abonelik türünüzü seçin.
- Adım #5: PlayStation Network hesap bilgilerinizle giriş yapın.
PS Plus ne işe yarar?
Playstation Plus sistemi sayesinde ücretsiz oyunlar, ücretsiz temalar, ücretsiz avatarlar veya ücretsiz uygulamalar elde edebiliyorsunuz. Üstelik herşey bununla sınırlı değil tabi ki pek çok oyunda Playstation Plus sahiplerine özel indirimler bulunuyor. Bu indirimler genel olarak ufak indirimler oluyor.PS 5 Plus kaç TL?
PS 5 Plus kaç TL?PS5 için PS Plus alacak kişiler ise 1 aylık ödemenin dışında 3 aylık aboneliğe 100 TL, 12 aylık aboneliğe ise 240 TL’ye sahip olabilecek.
PS Store hangi kartlar geçerli?
PS Store hangi kartlar geçerli?Öncelikle kullandığınız kartın Visa, MasterCard, Discover, American Express logolu banka kartlarından biri olduğuna emin olun, çünkü sadece bu kartlar PlayStation Store’da kabul ediliyor.