AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PlayStation CD oynatir mi?

Editör

Yeni Üye

PlayStation CD oynatır mı?​

PS4 konsollarında medya diskleri oynatma Blu-ray Disc™ veya DVD oynatmak için diski disk yuvasına yerleştirin ve içerik alanından ilgili içeriği seçin. BD veya DVD oynatmadan önce PS4™ konsolunuzda disk oynatma özelliği internet üzerinden etkinleştirilmelidir. Bu işlemin tek sefer yapılması yeterlidir.

PS4 Pro 4k film oynatır mı?​

PS4 Pro 4k film oynatır mı?
PS4 video oyunları için tasarlanmıştır ancak filmler ve video oynatımı için değildir. Bu yüzden PlayStation 4’inizi bir Blu-ray oynatıcı olarak gördüğünüzde, donanım veya yazılımla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

PS4 DVD film nasıl izlenir?​

PS4 DVD film nasıl izlenir?
PS4’te herhangi bir DVD videosu nasıl oynatılır
- Adım 1: PS4 için en iyi DVD dönüştürme yazılımını edinin.
- Adım: DVD videolarınızı Video Converter Ultimate’a dönüştürün.
- Adım: PS4’te DVD videoları izleyin.
- Adım 1: Bugüne kadarki PS4 yazılımını yükseltin.
- Adım 2: DVD’yi PS4’e yerleştirin.
- Adım: Doğrudan PS4’te DVD izleyin.

FIFA 20 internetsiz oynanır mı?​

Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512kbps internet hızı. Yüklemek ve oynamak için internet bağlantısı gerekir.

Ps4te Exxen var mı?​

Ps4te Exxen var mı?
Çok yakında da PlayStation 4 ve PlayStation 5’te. Yüz binlerce Exxen üyesi, Exxen’i TV’de, cepte, tablette, bilgisayarda, dilediği zaman, dilediği yerde izliyor, benzersiz Exxen dünyasının keyfini ve futbol heyecanını doyasıya yaşıyor.

PS4 DVD okur mu?​

PS4 DVD okur mu?
Herhangi bir BD ya da DVD oynatmadan önce PS4™ sisteminiz İnternet üzerinden disk oynatma özelliğini etkinleştirmelidir. Bu özellik etkinleştirildikten sonra PS4™ sisteminizin BD ya da DVD oynatmak için İnternete bağlanması gerekmez. Karma diskler desteklenir.
PS4 Google Chrome nasıl girilir?​
İçerik alanından (İnternet Tarayıcısı) öğesini seçin. düğmesine basın ve ardından arama alanına anahtar kelimeleri veya adres çubuğuna URL’yi girin. Bu hizmeti kullanmak için OPTIONS düğmesine basın ve ardından [Ayarlar] > [Web Filtresi] öğesini seçin.

FIFA 20 hangi bilgisayarlar kaldırır?​

FIFA 20 hangi bilgisayarlar kaldırır?
İşlemci: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100 veya dengi. Bellek: 8GB. Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB veya dengi. Sabit Disk: En az 50 GB boş alan.

PS4 konsolları, Blu-ray Disc™ veya DVD oynatmak için disk yuvasına uygun diski yerleştirerek medya disklerini oynatabilirsiniz. İlgili içeriği seçerek oynatma işlemi gerçekleştirilebilir. Ancak unutmayın, BD veya DVD oynatma özelliğini kullanabilmek için PS4™ konsolunuzdaki disk oynatma özelliğini internet üzerinden etkinleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yalnızca bir kez yapmanız yeterlidir.

PS4 Pro, video oyunları için tasarlanmış bir cihazdır ve 4K film oynatımı için özel bir destek sunmamaktadır. Dolayısıyla, PS4 Pro'yu bir Blu-ray oynatıcı olarak kullanmak isterseniz donanım veya yazılım bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

PS4 üzerinde DVD film izlemek için ise öncelikle PS4 için en iyi DVD dönüştürme yazılımını edinmeniz gerekmektedir. DVD videolarını Video Converter Ultimate aracılığıyla dönüştürdükten sonra, PS4'e yerleştirerek izleyebilirsiniz. Ayrıca, PS4 yazılımını güncel tutarak doğrudan DVD'leri PS4 üzerinden izleyebilirsiniz.

FIFA 20'nin internet bağlantısı gerektirdiğini belirtelim. En az 512kbps internet hızı gerektiren oyun, yüklemek ve oynamak için internet bağlantısına ihtiyaç duyar.

Exxen uygulaması ise PlayStation 4 ve PlayStation 5'e yakın bir zamanda geleceği belirtilmekte. Bu sayede Exxen aboneleri, Exxen içeriklerini istedikleri cihazda, istedikleri yerde izleme imkanına sahip olacaklar.

PS4, BD ve DVD diskleri okuyabilmesi için internet üzerinden disk oynatma özelliğini etkinleştirmeniz gerekmektedir. Bu özelliği etkinleştirdikten sonra ise PS4 sisteminizin BD veya DVD oynatmak için internete bağlı olması gerekmez. Ayrıca, karma diskler de desteklenmektedir.

PS4'te Google Chrome'a erişmek için, İçerik alanından (İnternet Tarayıcısı) seçeneğini seçerek arama alanına anahtar kelimeleri veya adres çubuğuna URL'yi girebilirsiniz. Options düğmesine basarak [Ayarlar] > [Web Filtresi] seçeneğini kullanarak bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Son olarak, FIFA 20'yi oynamak için minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir:
- İşlemci: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100 veya eşdeğeri
- Bellek: 8GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB veya eşdeğeri
- Sabit Disk: En az 50 GB boş alan

Umarım verdiğim bilgiler işinize yarar. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri