- Konu Yazar
Play Store oyun indiremiyorum neden?
Cihazınızda depolama alanı azaldıysa cihazınız uygulamaları indirmeyi ve yüklemeyi durdurabilir. Aşağıdaki durumlarla karşılaşırsanız cihazınızda depolama alanı azalmış olabilir: Depolama alanıyla ilgili bir bildirim alırsanız. Cihazınızda 1 GB’tan az kullanılabilir alan varsa.Play oyunlar nasıl silinir?
Play Oyunlar profilinizi ve tüm Play Oyunlar verilerinizi silme- Android telefonunuzda veya tabletinizde Play Oyunlar uygulamasını açın.
- Üst taraftaki Diğer. Ayarlar’a dokunun.
- Play Oyunlar hesabını ve verilerini sil Kalıcı olarak sil. Kalıcı olarak sil’e dokunun.
Bir oyun nasıl sıfırlanır?
Bir oyun nasıl sıfırlanır?iOS/Android:
- Ayarlar’ı açın ve Yardım ve Destek’i seçin.
- Oyun İlerlemesi konularından ilgili makaleyi seçin.
- Ekranın altında “Bu yardımcı oldu mu?” sorusunu göreceksiniz.
- İlgili bilgileri girin, Gönder’e dokunun ve ilerlemenizi sıfırlamak için uygun kategoriyi seçin.
Play Store’da indirme bekleniyor ne demek?
Bu işlem çoğu kişiye mantıksız gelebilir ancak çoğu Android telefon uygulamaları otomatik olarak Wi-Fi üzerinden indirdiğinden, bağlantıda yaşanan kesintiler ve kopmalar Google Play indirme bekleniyor hatasına neden olur. Bu nedenle ilk olarak bağlantınızı kontrol edin, daha sonra uygulamayı tekrar indirmeyi deneyin.Play Games nasıl durdurulur?
“Uygulama etkinliği” kartında Diğer’e dokunun. İzin vermek veya engellemek istediğiniz uygulamanın adına dokunun. “Uygulamaya izin ver”i etkinleştirin veya devre dışı bırakın.Google Play nasıl devre dışı bırakılır?
Google Play nasıl devre dışı bırakılır?Telefonunuzdan Ayarlara girin. Uygulama yöneticisine (siz de sadece uygulamalar yazabilir, telefonunuzdaki uygulamaların olduğu yeri bulmalısınız) girin. Buradan Google Play Store’u bulun ve üstüne tıklayın. Açılan sayfada önce “güncellemeleri kaldır” seçeneğine, sonra da “devre dışı bırak” seçeneğine tıklayın.
Bir oyun tamamen nasıl silinir?
- Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlar arasından seçin.- Programlar > Programlar ve Özellikler’i seçin.
- Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır’ı ya da Kaldır/Değiştir’i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.
Bilgisayar oyunu nasıl sıfırlanır?
Sıfırlamak istediğiniz Windows uygulamasını seçin ve uygulamanın adının altında bulunan gelişmiş seçenekler yazısına tıklayın. Açılan pencerede uygulamanın boyutunu, kullanıcı verilerinin boyutunu ve uygulamanın kapladığı toplam alanı görebilirsiniz. Sayfanın altında bulunan Sıfırla butonuna tıklayın.Samsung neden uygulama indiremiyorum?
Samsung neden uygulama indiremiyorum?Uygulama indirmeden önce kablosuz ağın doğru çalıştığından ve internet bağlantısının stabil olduğundan emin olun. Eğer kablosuz ağ doğru çalışmıyorsa, mobil verinizi kullanarak uygulama indirmeyi deneyin. İnternet bağlantısının zayıf olması uygulama indirmenizi kolayca engelleyebilir.