- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Pizza Pizza sahibi kim?
Türkiye’nin en büyük pizza zinciri olan Pizza Pizza’nın sahibi Abbas Türker ile şirketin sıfırdan başlayan yolculuğunu konuştuk.Terra pizza kime ait?
Abbas Türker tarafından İzmir’de kurulan Pizza Pizza, gelen yoğun talep üzerine franchising sistemiyle farklı noktalarda yeni restoranlar açarak pizza restoranlar zinciri haline geldi. İzmir Torbalı’da bir üretim tesisi bulunmaktadır.
Nappo pizza kimin?
Özgür Kılınçlar, 2016 yılında New York’tan Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra EGİAD’tan iki ortağı ile Mavibahçe’deki Nappo’yı kurdu. Özgür Kılınçlar, üniversite sınavında Türkiye derecesi yapan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu, 1978 Manisa doğumlu, genç, dinamik, başarılı bir girişimci.Pizza Pizza kime satıldı?
Mediterra Capital, Pizza Pizza’yı satın aldı. Mediterra Capital, Türkiye’nin önde gelen pizza markası Pizza Pizza’yı satın aldı.
Abbas Türker Kimdir?
Kerkük Türkmeni olan Abbas Türker ortaokul mezunu… Türkiye’de liseyi yarıda bırakıp “gelecek umuduyla” Avustralya’ya gitmek için elçiliğe başvurdu. Red yanıtı alınca “teleks numarasıyla” kandırdığı Kanada’ya “yatırımcı” olarak gitti. Üzerinde takım elbiseyle garson olarak işe başladı.Pizza Pizza neden Terra oldu?
Marka stratejisini geliştirme ve kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında ismini de Terra Pizza olarak yenileyen Pizza Pizza markası, pizza severleri bir pizzanın etrafında buluşmaya davet ediyor. Terra Pizza ismini; dünya, toprak, yer anlamına gelen “Terra” kelimesinden alıyor.
Terra Pizza nerede kuruldu?
1995 yılında İzmir Alsancak Kıbrıs Şehitleri’nde açılan ilk restoranıyla pizzaseverleri parça pizza konseptiyle tanıştıran Terra Pizza, bugün 44 ilde 140’a yakın restoranıyla müşterilerine lezzetli pizzalar yapmaya devam ediyor. İzmir Alsancak’ta açılan ilk restoranıyla pizzaseverler parça pizza konseptiyle tanıştı.Crakers Pizza kime ait?
Salih Karataş – Kurucu / Founder AYDIN İZMİR MUĞLA il ve ilçeleri sahibi – Crakers Pizza | LinkedIn.
Pizza Pizza ya ne oldu?
Türkiye’nin ilk zincir pizza restoranlarından Pizza Pizza, bundan sonra yoluna Terra Pizza adıyla devam edecek.Tolga Türker Kimdir?
Lozan Meyda’nında yer alan “The Pizza” nın kurucusu Tolga Türker İzmir ile özdeşleşmiş bir işletme hedefi taşıyor. Yıllar sonra bile “İzmir’de The Pizza var” denmesini istiyor… Ben 15 yaşıma kadar ailemle Kanada’da yaşadım. Türkiye’ye döndüğümüzde 15 yaşındaydım.