AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Piyaz

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Piyaz Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı fasulye
1 orta uzunluk mor soğan
1 çay kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı tuz
4-5 yemek kaşığı zeytinyağ
5 adet çekirdeksiz siyah zeytin
5 küçük dilim limon

Piyaz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvelce suda bekletilmiş (yaklaşık 4 saat kadar) fasulyeler dağılmayacak biçimde yumuşayana kadar haşlanır.
Doğranan soğan sumakla ve tuzla ovulur.
Haşlanan fasulyeler eklenir üzerine zeytinyağı da dökülerek karıştırılır ve tabağa alınır.
Çekirdeği çıkarılmış zeytinler ve dilim limonlarla servise hazır hale getirilir. Afiyet olsuuunn
Piyaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst