SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Pişmeyen Yulaf Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
Alt taban için;
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Yarım muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 yemek kaşığı kadar süt
Ara sosu için;
1 yemek kaşığı labne
1 çay kaşığı bal
Üzerine;
2 kare şekersiz çikolata (20 gr)
Muz
Pişmeyen Yulaf Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Labne ve balı karıştırdıktan sonra buzluğa bırakalım.
Alt tabanı için malzemeleri hamur haline getirirken birbirne yapışması için göz kararı 1 kaşık kadar süt ekleyelim.
Tabağa yayalım.
Üzerine hazırlanan labneyi sürüp kare şeklinde katlayalım.
Benmari usulü erittiğimiz çikolatayı üzerine gezdirip muzla süsleyelim.
Afiyet olsun.
Pişmeyen Yulaf Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Alt taban için;
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Yarım muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 yemek kaşığı kadar süt
Ara sosu için;
1 yemek kaşığı labne
1 çay kaşığı bal
Üzerine;
2 kare şekersiz çikolata (20 gr)
Muz
Pişmeyen Yulaf Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Labne ve balı karıştırdıktan sonra buzluğa bırakalım.
Alt tabanı için malzemeleri hamur haline getirirken birbirne yapışması için göz kararı 1 kaşık kadar süt ekleyelim.
Tabağa yayalım.
Üzerine hazırlanan labneyi sürüp kare şeklinde katlayalım.
Benmari usulü erittiğimiz çikolatayı üzerine gezdirip muzla süsleyelim.
Afiyet olsun.
Pişmeyen Yulaf Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı