AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pişmeyen Brownie

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Pişmeyen Brownie Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı çekirdeksiz hurma
1 su bardağı ceviz
6 yemek kaşığı kakao tozu
1 çay kaşığı vanilya özü
2 çay kaşığı su
Yarım çay kaşığı tuz
1/4 (çeyrek) su bardağı kakao yahut kakao tozu
¼ su bardağı akçaağaç şurubu
2 çorba kaşığı eritilmiş hindistancevizi yağı

Pişmeyen Brownie Tanımı Yapılışı

Hurma, ceviz, 6 yemek kaşığı kakao, 1 çay kaşığı vanilya, su ve tuzu mutfak robotunda birleştirin.
Büsbütün pürüzsüz hale gelsin, birinci başta kuru görünebilir, fazladan su eklemeyin.
8 inçlik kare bir fırın tepsisini yavaşça yağlayın yahut yağlı kağıt serin. Hamuru tepsiye aktarın ve hamur tepsiye eşit olarak dağılıncaya kadar çok sıkıca bastırın.
Orta büyüklükte bir karıştırma kabında kalan kakao, akçaağaç şurubu ve hindistan cevizi yağı ile birleştirin.
Karışım bir macun oluşturana kadar karıştırın. Fırın tepsisindeki hamurun üzerine eşit olarak yayın.
Brownieler en az 2 saat buzdolabında bekletip o denli servis edin.
Brownieler oda sıcaklığında bir gün yahut buzdolabında 2 haftaya kadar yahut dondurucuda 1-2 ay kapalı kalabilir. Afiyet olsun.
 
Geri
Üst