Pişi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Pişi Tanımı İçin Malzemeler
Yarım su bardağı yoğurt
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Tuz
Kızartmak için;
Sıvı yağ

Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumuşacık mis üzere pişi tanımı bırakıyorum.
Yoğurma kabına yoğurt, sıvı yağ, yumurta, kabartma tozunu yoğurma kabına alarak karıştıralım ve unu yavaş yavaş ekleyerek karıştırıp, yoğuralım.
Birkaç dakika bekletip o denli beze alıp, unlu tezgahta açalım çok kalın da olmayacak çok incede olmayacak uzunlamasına üç dört parmak genişliğinde kesiyoruz sonra enine birebir biçimde kesiyoruz.
İyice ısınmış yağda artlı önlü kızartıyoruz.
Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst