Pişi Tanımı İçin Malzemeler
Yarım su bardağı yoğurt
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Tuz
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumuşacık mis üzere pişi tanımı bırakıyorum.
Yoğurma kabına yoğurt, sıvı yağ, yumurta, kabartma tozunu yoğurma kabına alarak karıştıralım ve unu yavaş yavaş ekleyerek karıştırıp, yoğuralım.
Birkaç dakika bekletip o denli beze alıp, unlu tezgahta açalım çok kalın da olmayacak çok incede olmayacak uzunlamasına üç dört parmak genişliğinde kesiyoruz sonra enine birebir biçimde kesiyoruz.
İyice ısınmış yağda artlı önlü kızartıyoruz.
Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım su bardağı yoğurt
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Tuz
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumuşacık mis üzere pişi tanımı bırakıyorum.
Yoğurma kabına yoğurt, sıvı yağ, yumurta, kabartma tozunu yoğurma kabına alarak karıştıralım ve unu yavaş yavaş ekleyerek karıştırıp, yoğuralım.
Birkaç dakika bekletip o denli beze alıp, unlu tezgahta açalım çok kalın da olmayacak çok incede olmayacak uzunlamasına üç dört parmak genişliğinde kesiyoruz sonra enine birebir biçimde kesiyoruz.
İyice ısınmış yağda artlı önlü kızartıyoruz.
Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı