AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pis Yedili Zeki (Ümit Erlim)Resimleri

haberci

Yeni Üye
Pis Yedili Akıllı Fotoğrafları
Ümit Erlim (Akıllı)
Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi :
Eğitim Durumu : Lisans
Yaşam Öyküsü
Kirli Yedili Dizisi Ümit Erlim (Akıllı) Hayatı ve Biyografisi Pis Yedili Dizisinde rol alan yakışıklı oyuncular dan birisi olan Akıllı reel adı ile Ümit Erlim adlı oyuncuyu gelin hep beraber yakından tanıyalım buyrun inceleyiniz
Biyografisi:
İTÜ Fizik Mühendisliği Bölümü mezunudur
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitim Durumu : Lisans
*

Ümit Erlim, Pis Yedili dizisinde Akıllı karakterini canlandıran yakışıklı oyunculardan birisidir. Gerçek adıyla Ümit Erlim olan ve Akıllı karakterine hayat veren oyuncu, İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatı hakkında bilgi vermek gerekirse, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Fizik Mühendisliği Bölümü mezunu olduğunu biliyoruz. Lisans düzeyinde eğitim almış olan Ümit Erlim'in doğum tarihi ve diğer kişisel detayları net olarak bilinmemektedir.

Pis Yedili dizisindeki performansı ile dikkat çeken Ümit Erlim, Akıllı karakteriyle seyircilerin sevgisini kazanmıştır. Özellikle zekası ve esprili tavrıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Akıllı karakteri, dizinin önemli ve renkli karakterlerinden biridir. Ümit Erlim'in bu role hayat verirken başarılı bir performans sergilediği ve karakteriyle dikkat çekici bir izlenim bıraktığı söylenebilir.

Ümit Erlim'in eğitim hayatının ardından oyunculuk kariyerine yöneldiği ve Pis Yedili gibi popüler bir dizide rol alarak tanındığı bilinmektedir. İTÜ mezunu olan bu başarılı oyuncunun gelecekteki projeleri ve kariyer hedefleri merakla beklenmektedir. Pis Yedili dizisinin genç ve enerjik kadrosundaki önemli bir isim olan Ümit Erlim'in, gelecekte de dikkat çekici işlere imza atacağına inanılıyor.

Geri