AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Piraeus limani nerede?

Editör

Yeni Üye

Piraeus limanı nerede?​

Pire Limanı, eskiden Ejder Limanı veya Aslan Liman (Yunanca: Λιμάνι του Πειραιά Limani tu Piraya), Yunanistan’ın Pire kentinde bulunan bir limandır.

Atina havaalanından şehir merkezine nasıl gidilir?​

Atina havaalanından şehir merkezine nasıl gidilir?
Atina Havalimanı’ndan kalkan 4 otobüs hattı bulunuyor. Bu otobüsler havalimanın 4 ve 5 numaralı kapılarının oradan kalkıyor ve 24 saat çalışıyor. Ücretleri ise tek yön yetişkin: 5,50€, öğrenci: 2,70€. 5 numaralı kapıdan çıkıp sola döndüğünüzde bilet gişesi ve otomat bulunuyor.

Pire hangi ülkede?​

Pire hangi ülkede?
Pire (Modern Yunanca: Πειραιάς Pireás, Antik Yunanca/ Katarevusa: Πειραιεύς Peiraieus, Osmanlıca: Aslan Liman, Ejder Limanı veya Porto Liyo), Yunanistan’da Attika coğrafi bölgesine bağlı bir liman kentidir. Pire, Atina şehir merkezinden 12 km uzaklıkta deniz kıyısında bulunur.

Atina havaalanından Pire limanına nasıl gidilir?​

Atina Havaalanı’ndan Piraeus Limanı’na gitmek için X96 numaralı otobüs hattını kullanmalısınız. Bu hat da yine 7/24 çalışıyor….Havaalanı Otobüsü
- X93 Kifissos KTEL İstasyonu Havaalanı,
- X95 Syntagma Meydanı Havaalanı,
- X96 Piraeus Limanı Havaalanı,
- X97 Elliniko Metro İstasyonu Havaalanı.

Yunan adaları Türk turist kabul ediyor mu?​

Yunan adaları Türk turist kabul ediyor mu?
1 . Yunanistan’a seyahat edecek (diplomatik, hususi ve hizmet pasaport hamilleri hariç) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Schengen vize rejimine göre vizeye tabidirler. Schengen Anlaşması’na dayanan Yunanistan vize rejimi, Yunanistan’dan transit geçecek vatandaşlarımıza da vize zorunluluğu getirmektedir.

Didim’in karşısında ne var?​

Didim’in karşısında ne var?
AYDIN’ın Didim İlçesi’nden Yunanistan’ın İstanköy (Kos) ve Kilimli (Kalimnos) adalarına, turizm ve ticaret ilişkilerinin güçlendirilmesi, ülke ekonomisine katkı sağlanması için feribot seferi başlatıldı.
Didim’den Yunan adalarına nasıl gidilir?​
Didim Sea Lines; Didim, Bodrum ve Yunan Adaları arasında feribot hizmeti, yunan adaları ve yunanistan vizesi hakkında bilgi, Didim Marina VIP yat ve transfer hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur. Web sitemizden güvenle feribot bileti alabilir, havalimanı transferi yapabilir, tur rezervasyonu yapabilirsiniz.

Pire Limanı, Yunanistan'ın Pire kentinde bulunan bir limandır ve yaklaşık olarak Atina şehir merkezinin 12 km uzaklığındadır. Atina Havalimanı'ndan Pire Limanı'na gitmek için X96 numaralı otobüs hattını kullanabilirsiniz. Bu otobüs hattı 7/24 çalışmaktadır. Ayrıca Atina Havalimanı'ndan şehir merkezine ulaşmak için farklı otobüs hatları da bulunmaktadır, otobüsler havalimanının 4 ve 5 numaralı kapılarından kalkmaktadır.

Yunan adalarına seyahat etmek isteyen Türk turistler, Schengen vize rejimine tabidirler. Yunanistan, Schengen Anlaşması'na dayanan vize rejimine sahip olduğu için Türk vatandaşları vize almak zorundadırlar. Diplomatik, hususi ve hizmet pasaportu sahipleri hariç Türk vatandaşları Schengen vizesiyle Yunan adalarına seyahat edebilirler.

Didim ilçesinden Yunan adalarına, özellikle İstanköy (Kos) ve Kilimli (Kalimnos) adalarına feribot seferleri bulunmaktadır. Bu seferler turizm ve ticaret ilişkilerinin güçlendirilmesi ve ekonomik katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir. Didim Sea Lines şirketi, Didim'den Bodrum ve Yunan Adaları arasında feribot hizmeti sağlamaktadır. Bu şirket aynı zamanda Yunan adaları ve Yunanistan vizesi konusunda da bilgi ve hizmet sunmaktadır. Web sitelerinden feribot biletinizi alabilir, havalimanı transferlerinizi gerçekleştirebilir ve tur rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz.

Geri