Pin kodu nasil kirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Pin kodu nasıl kırılır?​

Telefonunuzun; ana ekran tuşu, ses azaltma tuşu ve güç tuşuna birkaç saniye basılı tuttuktan sonra açılan menüde ses yüksekliği ayarlama tuşu ile “Wipe Data/Factory Reset“ seçeneğine gelin. Cihazınızı güç tuşu ile onaylayın. Android telefonunuz desen veya pin şifresi olmadan açılacaktır.

Desen kilidi unuttum nasıl açılır?​

Cihazınız Android 4.4 ve üzeri bir sürüme sahipse Deseni Unuttum özelliğini kullanabilirsiniz. 5 kilit açma denemesinden sonra “30 saniye içinde tekrar deneyin” mesajını göreceksiniz. Bunun hemen altında yer alan “Deseni Unuttum” butonuna tıklayın. Daha sonra açılan sayfadan Gmail hesabınızı ve şifrenizi girin.
Şifresi unutulan cep Telefonu nasıl açılır?
Telefon Desen Kilidi Unuttum Nasıl Açabilirim? Telefonun ekran kilidini sıfırlamak için Android telefonlarda geliştirici seçeneklerini kullanabilirsiniz. Geliştirici seçeneklerinde yer alan USB hata ayıklama ile birlikte telefonda unutulan ekran kilitleri sıfırlanmaktadır.
Telefonun desenini unuttum ne yapmalıyım?
Akıllı telefonunuzda ve tabletinizde ekran kilit deseninin unutulmanız veya birçok kez yanlış girmeniz sonucunda ekran kilit deseninizi açmak / kırmak için 2 farklı yöntem uygulayabilirsiniz.
- Ekran Kilit Desenini Unutmak.
- 1- Gmail Hesabı ve Screen Lock ByPass Uygulaması
- 2- Factory Reset Atmak.
- HTC Cihazlarda Reset.

Uygulama şifresi nasıl kırılır?​

Uygulama Şifresini kaldırmak için:
- Uygulama Şifreleri sayfanızı ziyaret edin.
- Uygulama Şifrelerini oluşturduğunuz uygulamaların listesini görürsünüz.
- Erişimini kaldırmak istediğiniz uygulamanın yanında Kaldır’ı tıklayın.

Samsung telefon şifresi nasıl kırılır?​

Cihazınızda Fing My Mobile özelliği aktif ise web sitesi üzerinden Samsung hesabınız ile giriş yapın. Ardından sol kısımda yer alan Ekran Kilidini Aç seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ekrandaki kutucuğa belirlediğiniz yeni şifreyi yazın. Ardından Unlock butonuna basarak işlemi tamamlayın.
6 haneli şifrede kaç olasılık vardır?
Bütün şifreler “0000-9999” arasında. Yani en fazla 10000 olası şifre var.
Desen kilidi nasıl iptal edilir?
Ekran kilidini ayarlama veya değiştirme
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Güvenlik’e dokunun. “Güvenlik” seçeneğini bulamazsanız yardım için telefon üreticinizin destek sitesine gidin.
- Bir ekran kilidi türü seçmek için Ekran kilidi’ne dokunun.
- Kullanmak istediğiniz ekran kilidi seçeneğine dokunun.
Öncelikle tarayıcıdan Samsung’un Find My Mobile sitesine girmeniz gerekiyor. Buradan ulaşabileceğiniz siteye Samsung hesabınızla giriş yaptıktan sonra sağ tarafta yer alan “Unlock My Device”a tıklayarak ekran şifresini kaldırabilirsiniz.
Telefonun ekran kilidini sıfırlamak için Android telefonlarda geliştirici seçeneklerini kullanabilirsiniz. Geliştirici seçeneklerinde yer alan USB hata ayıklama ile birlikte telefonda unutulan ekran kilitleri sıfırlanmaktadır.
Ekran Kilidimi unuttum ne yapmalıyım?
Şifreyi hatırlayamıyorsanız Telefonu sıfırla işlemini gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları takip edin: Telefonunuzu kapatın ve bağlı bir USB kablosu varsa çıkarın. Telefonunuz titreyene kadar Güç ve Ses artırma düğmelerini basılı tutun. Telefonunuzun Kurtarma moduna girmesi için 5 saniye bekleyin.

Geri