- Konu Yazar
- #1
Peynirli Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı süt
1 yumurta
Yaklaşık 1 kase salamura peynir ve kasar peyniri karışımı
1 paket kabartma tozu
Yarım çat kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
Peynirli Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt ve yumurtayı çırpın, içine peynirleri koyun karıştırın.
Unu azar azar ek edin üzerine kabartma tozu ve tuzu ekleyin.
Pul biber ve kekiği de ekledikten sonra yoğurun ele yapışmayan bir hamur elde edin.
Hamuru iki adet yağlı kağıdın ortasına koyun ve merdane ile yağlı kağıdı buruşturmadan yavaşça açın.
Açılan hamuru seriler yada istediğiniz biçimde kesin. Kızgın ve bol yağda pişirin. Afiyet olsun.
Peynirli Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı süt
1 yumurta
Yaklaşık 1 kase salamura peynir ve kasar peyniri karışımı
1 paket kabartma tozu
Yarım çat kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
Peynirli Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt ve yumurtayı çırpın, içine peynirleri koyun karıştırın.
Unu azar azar ek edin üzerine kabartma tozu ve tuzu ekleyin.
Pul biber ve kekiği de ekledikten sonra yoğurun ele yapışmayan bir hamur elde edin.
Hamuru iki adet yağlı kağıdın ortasına koyun ve merdane ile yağlı kağıdı buruşturmadan yavaşça açın.
Açılan hamuru seriler yada istediğiniz biçimde kesin. Kızgın ve bol yağda pişirin. Afiyet olsun.
Peynirli Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı