Peynirli Pankek

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Peynirli Pankek Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süt
1 yumurta
1 buçuk su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
100 gram peynir (dileğiniz peyniri kullanabilirsiniz)
1 paket kabartma tozu
3-4 kısım ince doğranmış maydanoz (isteğe göre)

Peynirli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kabınıza süt, yumurta, zeytinyağı ve tuzu ekleyip yeterlice çırpın.
Ardından unu ve kabartma tozunu ekleyin karıştırın. En son peyniri ve maydanozu ek edin.
Cıvık değil tam bir kek hamuru üzere olacaktır.
Önceden ısıttığımız tavamıza kaşık yardımıyla form veriyoruz.
Pankekler çabuk pişeceği için ön art denetimini çabuk yapmamız gerekiyor. Göz göz olunca çevirin.
Puf üzere şişecek yumuşacık olacak pankekimiz afiyet olsun herkese
Peynirli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst