Peynirli Borek Yapılışı
Hazır yufka ile hazırlanan cok pratik bir borek tarifi vereceğim sizlere bayanlar hem kolay hem cok lezzetli bir borek oluyor yapıp tadına baktıktan sonra bana hak vereceğinizi duşunuyorum hatta garantisini veriyorum imagespeynirliborektarifi5ad3ca8773708gif
Peynirli Borek İcin Gerekli Malzemeler
3 Adet Hazır Yufka
Yarım Paket Margarin
Yumurta Sarısı Uzeri icin
İci icin Peynir ve Maydonoz
Once Boreğimizin icini hazırlıyoruz yapmamız gerkeen şeyi tahmin edersiniz peynirimizi ezdikten sonra ince kıyılmış maydonozları ilave edip karışıtıryoruz ic malzememiz hazır
Daha sonra yufkaların ucunu ust ustte katlarını acmadan tezgaha serin once ortadan ikiye kesin sonra diğer taraftan 4 de kesin tekrar kesinn ucken şeklinde 12 parca olacak şekilde kesin
Daha sonra icine erimiş margarin surun ve ic malzemesidne koyun kalın kısmından ince kısmına doğru sarın yumurta beyazına batırıp yapıştırın uclarını bu şekilde tum yufkaları hazırlayınBoreğimiz hazır dilersenz hemen bir kac dakika soğuk suda bu şekilde bekletip skın tepsiye dizin uzerine yumurta sarısı surun dilerseniz corek otu veya susam serpin 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirinDilerseniz hazırladığınız borekleri buzdolobı poşetinde koyarak buzlukta muhafaza edebilirsiniz misafiriniz geldiğinde yine suda bekletip tepsiye dizin yumurta sarısı surup pişirinAfiyet olsun
ALT :wwwupluploads111151059111151059ALT
Boreğimizin fırına surulmeden onceki son durumu malesef pişmiş halini gosteremiyoruz size cok lezeetli olduğunu baştan soylemiştim resim cekmeye fırsat bulamadım evdekiler daha fazla bekliyemediler imagespeynirliborektarifi5ad3ca88cf8d6png
Hazır yufka ile hazırlanan cok pratik bir borek tarifi vereceğim sizlere bayanlar hem kolay hem cok lezzetli bir borek oluyor yapıp tadına baktıktan sonra bana hak vereceğinizi duşunuyorum hatta garantisini veriyorum imagespeynirliborektarifi5ad3ca8773708gif
Peynirli Borek İcin Gerekli Malzemeler
3 Adet Hazır Yufka
Yarım Paket Margarin
Yumurta Sarısı Uzeri icin
İci icin Peynir ve Maydonoz
Once Boreğimizin icini hazırlıyoruz yapmamız gerkeen şeyi tahmin edersiniz peynirimizi ezdikten sonra ince kıyılmış maydonozları ilave edip karışıtıryoruz ic malzememiz hazır
Daha sonra yufkaların ucunu ust ustte katlarını acmadan tezgaha serin once ortadan ikiye kesin sonra diğer taraftan 4 de kesin tekrar kesinn ucken şeklinde 12 parca olacak şekilde kesin
Daha sonra icine erimiş margarin surun ve ic malzemesidne koyun kalın kısmından ince kısmına doğru sarın yumurta beyazına batırıp yapıştırın uclarını bu şekilde tum yufkaları hazırlayınBoreğimiz hazır dilersenz hemen bir kac dakika soğuk suda bu şekilde bekletip skın tepsiye dizin uzerine yumurta sarısı surun dilerseniz corek otu veya susam serpin 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirinDilerseniz hazırladığınız borekleri buzdolobı poşetinde koyarak buzlukta muhafaza edebilirsiniz misafiriniz geldiğinde yine suda bekletip tepsiye dizin yumurta sarısı surup pişirinAfiyet olsun
ALT :wwwupluploads111151059111151059ALT
Boreğimizin fırına surulmeden onceki son durumu malesef pişmiş halini gosteremiyoruz size cok lezeetli olduğunu baştan soylemiştim resim cekmeye fırsat bulamadım evdekiler daha fazla bekliyemediler imagespeynirliborektarifi5ad3ca88cf8d6png