AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Peugeot tepe ne kadar yakar?

Editör

Yeni Üye

Peugeot tepe ne kadar yakar?​

Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.4 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.5 lt.

Pejo partner km’de ne kadar yakar?​

F Segment içinde bulunan Peugeot Partner, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 60 litrelik deposu ile şehir içinde 6.40 lt/100km, şehir dışında 5.00 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.50 lt/100km sahiptir.

Pejo partner ne olarak geçiyor?​

Pejo partner ne olarak geçiyor?
Peugeot’nun hafif ticari vanının makyajlı versiyonu. Aslında Tepee hafif ticarinin binek versiyonu ama ruhsatında yine de kamyonet yazıyor.

2013 partner depo kaç litre?​

2013 partner depo kaç litre?
Araç Euro 5 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 60 litre.

Berlingo 100 km’de ne kadar yakar?​

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.2 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.3 lt.

Peugeot Partner en çok tutulan modeli hangisi?​

En çok tutulanı PREMİUM PACK 1.6 HDI ve ZENİTH modeli olup full donanımdır.

Peugeot Partner binek mi?​

Peugeot Partner binek mi?
Hafif ticari araç segmentinin en önemli oyuncularından biri olan Partner Tepee, artık binek versiyonu ile de tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Peugeot Partner 1.9 mazot deposu kaç litre?​

Peugeot Partner 1.9 mazot deposu kaç litre?
Peugeot Partner Partner 1.9 D (69 Hp) için tam teknik özellikler ve yakıt tüketimi
Marka | Peugeot
Azami hız | 142 km/saat
Yerden 100 km/saat kadar hızlandırma | 20.4 saniye
Yakıt deposu hacmi | 60 litre
İmalata geçirme yılı | 2002 yıl

Ford Focus yakıt deposu kaç litre?​

Yakıt Kapasitesi 53 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.7 lt.

Pejo Partner Zenith deposu kaç litre?​

Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.3 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.1 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.5 lt.

Peugeot Partner, Peugeot'un hafif ticari araç segmentinde yer alan ve hem ticari hem de binek versiyonu bulunan bir modeldir. Genellikle ticari amaçlarla kullanılan bu aracın binek versiyonu da mevcuttur ve tüketicilere yönelik tercihler arasındadır.

Peugeot Partner 1.9 D modelinin mazot deposu hacmi 60 litredir. Bu modelin teknik özellikleri arasında azami hızı 142 km/saat, yerden 100 km/saat hıza ulaşma süresi ise 20.4 saniyedir. Araç 2002 yılında üretimine başlanmıştır.

Peugeot Partner Modellerinin yakıt tüketimi ise şu şekildedir:
- Şehir içi tüketim: 6.40 lt/100km
- Şehir dışı tüketim: 5.00 lt/100km
- Karma tüketim: 5.50 lt/100km

Bu verilere göre Peugeot Partner'inizi her 100 km'de şehir içi 6.4 litre, şehir dışında 5.0 litre ve karma kullanım koşullarında ise 5.5 litre yakıt tüketerek kullanabilirsiniz. Araçların depo hacimleri yakıt tüketimi konusunda önemli bir faktördür. Çünkü depo kapasitesi ne kadar büyük ise aracınız o kadar uzun süre yakıt ile kullanabilirsiniz.

Geri