AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Petibör Trufları

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Petibör Trufları Tanımı İçin Gereçler
2 paket petibör bisküvi
Muhallebisi için;
3 buçuk su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilin
3 kaşık kakao
Üzeri için;
Hindistan cevizi yahut farklı şekerlemeler

Petibör Trufları Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Muhallebisi için vanilin hariç bütün materyalleri karıştırıp ocağa alın.
Daima karıştırıp kıvam alana kadar pişirin, vanilini ekleyip karıştırın.
Kaynayınca bir kaç dk kaynatıp ocağı kapatın.
Biraz ılıdığında petibör bisküvileri elinizde ufalayıp muhallebi ile karıştırın.
Kaşıkla istediğiniz büyüklükte alıp yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın.
Ben hem hindistan cevizine buladım hemde betibör bisküvi kalmıştı rondodan geçirdim onada buladım.
Dolapta 1 saat bekletin servise hazır.
Afiyet olsun.
 
Geri
Üst