AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

petek dincoz sihirbaz şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
petek dincoz sihirbaz şarkı sozu
sihirbaz şarkı sozu
sessiz sular derinden akar
beni nasıl da aldattın
ici boş olandan cok ses cıkar
beni cok hafife aldın
guzel olan ne varsa
yalanlarınla mahvettin
sen nasıl bir sihirbazmışsın
beni bile kaybettin
aşkları acıları dertleri tasaları
boşverdim onume bakıyorum
cıkarıp uzerimdeki sıkıntıları
bir bir kirliye atıyorum
dunya varmış şimdi hayatın tadını
yeni yeni anlıyorum
kalp hem temiz hem boş dort mevsim
her gece her gece dağıtıyorum
aşkları acıları dertleri tasaları
boşverdim onume bakıyorum
cıkarıp uzerimdeki sıkıntıları
bir bir kirliye atıyorum
dunya varmış şimdi hayatın tadını
yeni yeni anlıyorum
kalp hem temiz hem boş dort mevsim
her gece her gece dağıtıyorum

Petek Dinçöz'ün "Sihirbaz" şarkısının sözlerine değinmişsiniz, bu şarkıda duygusal bir hikaye anlatılıyor. Şarkıda anlatılan duygular ve sözler oldukça etkileyici. Sanatçının seslendirdiği bu şarkıda, bir ilişkide aldanma, hayal kırıklığı ve acıyı anlatan derin bir hikaye yatıyor. Şarkının sözleriyle duygusal bir yolculuğa çıkıyoruz.

Sözlerde geçen "sessiz sular derinden akar, beni nasıl da aldattın" cümlesiyle belki de güvenin sarsılmasını ve aldatılmanın verdiği acıyı hissediyoruz. "Sen nasıl bir sihirbazmışsın, beni bile kaybettin" cümlesiyle ise karşımızdaki kişinin hilelerle, yalanlarla duygularımızla oynamasının ifadesi var.

Şarkının nakarat kısımlarındaki "aşkları, acıları, dertleri, tasaları boşverdim önüme bakıyorum" sözleriyle ise bir noktada hayatın devam ettiğini ve yaşanan acıları, dertleri arkada bırakıp geleceğe odaklanmanın önemine vurgu yapıyor.

Sanatçının bu şarkısıyla kalp kırıklıklarını, acıları ve hayal kırıklıklarını bir yere bırakıp yeni bir başlangıca adım atmanın gücünü anladığını vurguluyor. Bu şarkıyı dinlerken duygusal bir yolculuğa çıkıp, yaşanan acıları bırakıp yeni bir başlangıca adım atma fikrini hissediyoruz. Bu tarz şarkılar duygusal anlamda da dinleyicilere avuntu ve güç verebiliyor.

Geri