- Konu Yazar
Petek Arkası alüminyum ne işe yarar?
Radyatör arkası ve soba arkasında kullanılır. Radyatörlerin arkasındaki dış duvarlar ince olduğu için, radyatörlerden çıkan sıcaklık ısı kaybına yol açar. Radyatör ile duvar arasında konan radyatör arkalığı sayesinde sıcaklığın dışarı kaçması engellenir. Folyo sayesinde sıcaklığın ortama geri kazandırılması sağlanır.Izopan ne işe yarar?
İzopan Bir yüzü alüminyum folyo, bir yüzü sarı camtülü kaplı sert camyünü levha olan İzopan, radyatör, soba, fırın gibi çeşitli ısı kaynaklarının arkasında, ısı tutucu ve yansıtıcı olarak kullanılır.Petek arkasina ne konur?
Petek arkası izolasyon levhaları, ısı kaynağı ile bulunduğu duvar arasına yerleştirilir. Arka kısmına doğru yayılan sıcak havayı yansıtma yoluyla odanın kullanılan tüm alanlarına dağıtır.
Izopan nasıl yapılır?
İzopan
- Uygulamanın yapılabilmesi için radyatör ile duvar arasındaki mesafenin levha kalınlığı olan 1,5 cm’den küçük olmaması gerekir.
- Levhalar, radyatör ile dış duvar arasına, alüminyum folyolu yüzeyi iç hacme bakacak şekilde yerleştirilerek kullanılır.
Radyatör arkalığı ne ise yarar?
Radyatör arkası ve soba arkasında kullanılır.Radyatörlerin arkasındaki dış duvarlar ince olduğu için, radyatörlerden çıkan sıcaklık ısı kaybına yol açar.Radyatör ile duvar arasında konan radyatör arkalığı sayesinde sıcaklığın dışarı kaçması engellenir.Petek Arkası ısı Yalıtım Levhası ne işe yarar?
Petek Arkası Isı Yalıtım Levhası faydalı mı?Markaflex 5 adet kalorifer petek arkası yalıtım levhası, ısı kaynağına ve duvarlara zarar vermez. Bu ürün, zahmetsiz bir biçimde kesilebileceği için farklı boyutlara sahip olan peteklere kolaylıkla uyum sağlar. Örneğin küçük bir kaloriferiniz varsa levhayı ikiye bölebilirsiniz.
Kalorifer ısı yönlendirici işe yarıyor mu?
Isıtan Petek Üstü Isı Yönlendirici Sayesinde direkt Yukarıya Giden Isıyı Yönlendirip, Tüm Odaya Eşit Dağılmasını Sağlayıp Isıyı En Verimli Şekilde Kullanarak Tasarruf Elde Etmenizi Sağlayacaktır. Isı Kayıplarına Engel Olmasının Yanında Perdelerin Sararmasını da Engeller.