AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Pesto Sos

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Pesto Sos Tanımı İçin Materyaller
200 gram fesleğen yaprağı (1 bazen 2 demet olabiliyor)
100 gram çam fıstığı yada ceviz
100 gram parmesan peyniri yada eski kaşar
2 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı (sızma yada riviera)
Tuz

Pesto Sos Tanımı Yapılışı

Tüm gereçler karıştırılır.
Blender ile püre haline getirilir.
Cam kavanozda üzerini kapatacak halde sızma zeytinyağı dökülür 1-2 haftaya kadar buzdolabında saklanır.
Yada buz kalıplarında dondurup salata yapmadan evvel bir yada isteğe bağlı iki küp çıkarıp eritebilirsiniz kullanıma hazır olur.
 
Geri
Üst