Perişan Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
125 gram margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay kaşığı tarçın
3.5 su bardağı un
1 su bardağı kuru üzüm
Perişan Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak bi kaşık yardımı ile yumurta yağ şekeri karıştırıyoruz.
Ardından un ve toz karışımları ekliyoruz .
Ele yapışmayan bir hamur olacak daha sonra üzümleri ekleyip isteğe nazaran biçim veriyoruz .
180 derecede 20 dk pişiriyoruz afiyet olsun.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.
Perişan Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
125 gram margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay kaşığı tarçın
3.5 su bardağı un
1 su bardağı kuru üzüm
Perişan Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak bi kaşık yardımı ile yumurta yağ şekeri karıştırıyoruz.
Ardından un ve toz karışımları ekliyoruz .
Ele yapışmayan bir hamur olacak daha sonra üzümleri ekleyip isteğe nazaran biçim veriyoruz .
180 derecede 20 dk pişiriyoruz afiyet olsun.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.
Perişan Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı