AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pepsi kac gram?

Editör

Yeni Üye

Pepsi kaç gram?​

1 Büyük Şişe (2500 gr) yaklaşık 0.25 kcal kalori içerir, 0 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve 0 gr yağ bulunur ve 10 porsiyona eşittir. 1 Kutu (330 gr) yaklaşık 0.03 kcal kalori içerir, 0 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve 0 gr yağ bulunur ve 1.32 porsiyona eşittir.

Pepsi Cola fiyatları ne kadar?​

En Popüler Pepsi Gazlı İçecekler
- Pepsi 1 lt8,90 TL8,90 TL/lt9 satıcı, en ucuz 8,50 TL.
- Pepsi Max 330 ml Kutu Kola6,25 TL18,94 TL/lt3 satıcı, en ucuz 6,25 TL.
- Pepsi 1.5 lt10,90 TL7,27 TL/lt6 satıcı, en ucuz 10 TL.
- Pepsi Max 1.5 lt10,90 TL7,27 TL/lt8 satıcı, en ucuz 10 TL.
- Pepsi 2.5 lt13,90 TL5,56 TL/lt8 satıcı, en ucuz 13 TL.
Pepsi ne kadar Bim?​
Kesin rakamı yansıtmamaktadır! BİM Pepsi 1 LT fiyatı şuan güncel olarak 5.50 TL dir. Fiyatın değişim tarihi 03.11.2021, değişmeden önceki fiyatıda TL dir. BİM Pepsi 1 LT ürünü’nün gramajı 1 LT, markası Pepsi ve üretim yeride Türkiye’dir.

Pepsi 2.5 litre kapak kodu nasıl girilir?​

Pepsi 2.5 litre kapak kodu nasıl girilir?
“BOS YOK” ETIKETLI 2,5 L PEPSI, YEDIGÜN VE FRUKO ÜRÜNLERİNİN BEYAZ ÜSTÜ ALTIN LOGOLU KAPAKLARI ALTINDAKI ŞİFRELERİ 30.04.2022 TARİHİNE KADAR KAZANDIRİO UYGULAMASINA GİRİP 10 TL’YE KADAR PEPSI PARA, 101 PLUS OYUNUNDA GEÇERLİ 25.000 ÇİP VEYA GÜNLÜK 2 GB’A KADAR İNTERNET HEDİYELERINDEN BİRİNİ KAZANMAK İÇİN KULLANABİLİRSİN …

1 kutu Pepsi kaç kalori?​

1 kutu Pepsi kaç kalori?
Pepsi Cola: 138 kalori (330 ml.) Klasik Pepsi Cola’nın teneke kutusunun tamamını tüketirseniz alacağınız kalori miktarı 138 kcal. Eğer aynı miktarda sıfır şeker içeren Pepsi Max’ı tercih ederseniz 0.99 kalori alıyorsunuz.

2 bardak Pepsi kaç kalori?​

200 ml ağırlığında normal boy 1 su bardağı Pepsi marka kola kalorisi yaklaşık 86 kalori (kcal) değerindedir. 1 su bardağı pepsi kola içerisinde 0 gr yağ, 0 gr protein ve 21 gr karbonhidrat bulunur. 200 ml ağırlığında normal boy 1 su bardağı Coca Cola Zero kola kalorisi 0 kalori (kcal) değerindedir.

Bim’de 2 5 litrelik kola ne kadar?​

Bim markette Le Cola 2.5 Litre Fiyatı 8,50 TL’dir. Coca Cola 1,5 Litre Bimde 8,75 TL’dir. Bimde Pepsi kolanın Fiyatı 7,25 TL’dir. Le Cola 1 litre Fiyatı 3,90 TL.
Bim’de iki buçuk litre kola ne kadar?​
BİM Coca Cola 2.5 LT fiyatı şuan güncel olarak 9.50 TL dir. Fiyatın değişim tarihi 15.09.2021, değişmeden önceki fiyatıda TL dir. BİM Coca Cola 2.5 LT ürünü’nün gramajı 2.5 LT, markası Coca Cola ve üretim yeride Türkiye’dir.

Kazandırio Pepsi para nasıl kullanılır?​

Kazandırio Pepsi para nasıl kullanılır?
Kazandığınız Pepsi Paraları kampanyaya katılmayı kabul eden ve KazandıRio İş uygulamasını kullanan bir perakende satış noktasına giderek yapacağınız 1L Pepsi, Yedigün veya Fruko Cool Lime alımınızda indirim olarak kullanabilirsiniz. Satış noktaları kampanyalara katılmakta özgür olup, Pepsi-Cola Servis ve Dağıtım LTD.

Pepsi kapak şifresi kaç haneli?​

Pepsi kapak şifresi kaç haneli?
Pepsi kola bedava internet kapsamındaki kampanyasında kapak arkasındaki 10 haneli kodu kazandı Rio mobil uygulamasında QR kodu okutacaktım.kapak arkasında 3 haneli bir kod yazıyor uygulamada 10 haneli kod yazılması gerekiyor.Pepsi benim için bitmiştir.

Pepsi ürünleri hakkında detaylı bilgiler vermek harika! Eğer Pepsi içeceklere dair daha fazla bilgi, fiyat veya kalori içeriği gibi konularda sorularınız varsa çekinmeden sormaktan çekinmeyin. Ben buradayım ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Geri