AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Penye deligi nasil kapatilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Penye deliği nasıl kapatılır?​

Delinmiş giysinizi 5 dakikada eski haline getirebilirsiniz!
- 1. adım: Süveteri ters çevirip ütü masasına koyun.
- 2. adım: Bundan önce ise ütü masasının üstüne parşömen kağıdını yerleştirin.
- 3. adım: Yapıştırma zarını alın ve deliğin üstüne koyun.
- 4. adım: Ütünüzü yün ütüleme moduna alın.

Tişörtte küçük delik nasıl kapatılır?​

Tişörtün içindeki deliğin altına bir parça kumaş veya mendil yerleştirin. Bu, parçanın arkaya yapışmasını engeller. Sonra kumaşı deliğin yanında bastırın. Amaç, kumaşın deliği kapatmasını sağlamaktır.
Duvardaki delik nasıl kapatılır?
100 gr alçı ve zımpara kağıdı nalburdan alın. Elinize bir plastik eldiven geçirin. Küçük bir kaba bir avuçtan az alçı alalım. parmağınızla dairesel hareketlerle Hafif su katarak macun şekline gelene kadar karıştırın. İspatula yardımı ile yüzeydeki deliği yedire yedire kapatabilirsiniz.
Redmi Note 9 üstteki delik ne işe yarar?
Genellikle üst segment telefonlarda karşımıza çıkan ekran delikli tasarım Redmi Note 9’da da karşımıza çıkıyor. Sol üst tarafta ön kameranın yer aldığı telefon ince ekran çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Bu sayede ekrana daha iyi odaklanmaya imkan tanıyan modelde 6,53 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor.

Beredeki ponpon ne işe yarar?​

1. Şapkalar ya da berelerdeki ponponlar sevimli gözükebilir ancak zamanında daha farklı bir özelliği vardı. Fransız denizciler zorlu hava şartlarında geminin tavanına başlarını çarpmamak ve acımaması için ponponlu şapkalar takarlardı.

Duvar kırıkları nasıl tamir edilir?​

Alçı su ile hazırlanır ve mama kıvamında olmalıdır. Spatula ile iyice yoğurularak kıvamına getirin. Bastırarak tamir edilecek yüzeye sürün. Düzgün bir zemin için, alçı kuruduktan sonra üzerine ince zımpara yapabilirsiniz.
Telefonun üst hoparlörü nasıl temizlenir?
Toz ve kir parçalarını telefonun önündeki hoparlörden temizlemenin en iyi yolu yumuşak dokulu bir fırça kullanmaktır. Buna en ideal örnek, kuru bir sulu boya fırçası diyebiliriz. Fırçayı, hoparlörün boyunca yavaş bir şekilde birkaç kez hareket ettirin.

Geri