AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pelin karahan hayatı kısa

haberci

Yeni Üye
Pelin Karahan İlkokulu Arı Koleji ’nde okudu Ortaokulun ,bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu ’nda tamamladı Ankara Polis Koleji'nden ayrıldıktan sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi ’nden başarıyla mezun olmuştur
Bu ajans yoluyla Çağan Irmak ile Demirdöküm filmini çekti sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçilmiştir
Pelin Karahan Resimleri
*

Pelin Karahan, eğitim hayatına Arı Koleji'nde başlamış ve daha sonra öğrenimine devam etmek için farklı okullarda bulunmuştur. İlkokul eğitimini Arı Koleji'nde tamamlamış, ortaokul bölümünü ise Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ve Ödemiş İlköğretim Okulu'nda almıştır. Daha sonra Ankara Polis Koleji'nden ayrıldıktan sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nden başarıyla mezun olmuştur.

Oyunculuk kariyerine adım atan Pelin Karahan, Çağan Irmak ile "Demirdöküm" filmini çekerek sinema dünyasına adım atmıştır. Ardından "Kavak Yelleri" dizisinin seçmelerine katılarak Aslı karakterine seçilmiştir.

Pelin Karahan'ın resimleri ya da sanat eserleri hakkında spesifik bilgi verilmemiş, ancak kendisinin hem oyunculuk hem de sanatsal yönleriyle tanınmış bir isim olduğu bilinmektedir.

Geri