AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pelin Karahan gocmen mi?

Editör

Yeni Üye

Pelin Karahan göçmen mi?​

Anne tarafından Selanik göçmenidir. Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji’ni kazandı.

Pelin Karahan kaç kilo?​

Pelin Karahan kaç kilo?
PELİN KARAHAN BOY KİLO Güzel oyuncunun 1.60 cm’dir. Kilosu ise 54 kilodur.

Pelin Karahan nerede yaşıyor?​

Uzun zamandır ailesiyle Bodrum’da olan Pelin Karahan, geçtiğimiz gün Etiler, Ulus, Bebek arası mekik dokurken görüntülendi. Karahan’ın gün boyu gayrimenkul danışmanıyla 10’a yakın ev gezdiği, Avrupa Yakası’na taşınmak istediği öğrenildi.

Pelin Karahan kimin kızı?​

Pelin Karahan kimin kızı?
Nural KoçyiğitBayram Ali KarahanPelin Karahan/Ebeveynleri
Pelin Karahan nereden mezun?​
Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim OkuluArı KolejiAnadolu ÜniversitesiAnkara Sokullu Mehmet Paşa LisesiPelin Karahan/Eğitim

Pelin Karahan ve eşi Kim?​

Pelin Karahan ve eşi Kim?
Bedri Güntaye. 2014Erdinç Bekiroğlue. 2011–2013Pelin Karahan/Koca

Aslı Enver kaç kilo?​

Aslı Enver 2012 yılında kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile evlenmiş ve 2015 yılında boşanmıştır. Star TV’de yayınlanan ve başrolünü Özcan Deniz ile paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya Boran karakterine hayat veren Aslı Enver, 1.68 metre boyunda, 55 kilo ve Boğa burcudur.

Pelin Karahan evlendi mi?​

Pelin Karahan evlendi mi?
Pelin Karahan/Eşi

Pelin Karahan hangi ajans?​

Dans ve taklit yönünden fazlasıyla kabiliyetli olan Karahan, İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti.

Pelin Karahan kaç evlilik yaptı?​

Pelin Karahan kaç evlilik yaptı?
1984 doğumlu olan Pelin Karahan, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 2011-2013 yılları arasında pilates hocası Erdinç Bekiroğlu ile evli kaldı. İkinci evliliğini 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile gerçekleştirdi. Bu evliliğinden ‘Ali Demir’ ve ‘Can Eyüp’ iki erkek çocuk dünyaya getirdi.
Pelin Karahan ilk eşi kimdir?​
Oyuncu Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Ali Demir ve Eyüp Can adında iki çocukları oldu.

Pelin Karahan kiminle evlendi?​

Pelin Karahan kiminle evlendi?
1984 doğumlu olan Pelin Karahan, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 2011-2013 yılları arasında pilates hocası Erdinç Bekiroğlu ile evli kaldı. İkinci evliliğini 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile gerçekleştirdi.

Evde bilgi sormak istediğiniz kişi Pelin Karahan hakkında bazı detayları paylaştığınız için teşekkür ederim. Pelin Karahan aslen Selanik göçmenidir ve anne tarafından göçmen kökenlidir. İlkokul eğitimini Arı Koleji'nde tamamlamış, ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ve Ödemiş İlköğretim Okulu'nda geçirmiştir. Aynı yıl Polis Koleji'ni kazanmıştır.

Pelin Karahan'ın boyu 1.60 cm ve kilosu 54 kilogramdır. Uzun zamandır ailesiyle Bodrum'da yaşayan Pelin Karahan, son zamanlarda Avrupa Yakası'na taşınma planları yapmaktadır. Ayrıca güzel oyuncu, gayrimenkul danışmanıyla birlikte 10'a yakın ev gezerek yeni bir ev arayışı içerisindedir.

Pelin Karahan'ın ebeveynleri Nural Koçyiğit ile Bayram Ali Karahan'dır. Eğitim hayatını Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ve Arı Koleji'nde tamamlayarak Anadolu Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Pelin Karahan, ilk evliliğini 2011-2013 yılları arasında pilates hocası Erdinç Bekiroğlu ile yapmıştır. İkinci eşi ise 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay olmuştur ve bu evlilikten Ali Demir ve Can Eyüp adında iki erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

Şu anda Pelin Karahan'ın herhangi bir evliliği bulunmamaktadır. Karahan, İstanbul'da çalışmaya karar verdiğinde Erberk Ajans'a kaydolarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Pelin Karahan'ın oyunculuk yeteneklerini fark eden ajans aracılığıyla çeşitli projelerde yer almıştır.

Geri