AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

pelin karahan biyografi

haberci

Yeni Üye
Pelin Karahan Biyografisi
Reel Adı: Vildan Pelin Karahan
Mesleği: Sinema Sanatçısı & Dizi Oyuncusu
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Doğum Tarihi: 06 Ekim 1984
Eğitimi : Ön Lisans
Pelin Karahan, 06 Ekim 1984'de Ankara'da doğdu Ortaokula kadar Ankara Arı Koleji Ödemiş'te sonradan Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nde eğitimine devam etti Eskişehir'de turizm otelcilik okudu Kavak Yelleri'nde Aslı karakterini canlandırmaktadır
Pelin'in başından bugüne ne oyunculuk ne de sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı, çalışması ve altyapısı olmadığı halde üniversite yıllarında televizyon dünyasına girmesi arkadaşlarının desteği ile olmuştur Reklam çekimleriyle başladığı oyunculuğa Kavak Yelleri dizisiyle devam etti
Bir ropörtajında Pelin, ünlü olmasıyla ilgili şunları ifade etmiştir: Ajanstan aradılar ve görüşmeye gitmemi söylediler Görüşmeye gittim Müzikle uğraşıyor musun?, Spor yapıyor musun?, Bir müzik aleti çalabiliyor musun?, Okullu musun?gibi bir sürü soru sordular Ben her soruya hayırdiyordum Orada bir sürü insan vardı ve arasında çok güzel fiziğe sahip mankenler de vardı Onlara baktığımda şansımın sıfır olduğunu düşündüm Ayrıca acemi, ayrıca kabiliyetsizdim, hem de kısa boyluydum Bir Takım sahneleri oynattılar Sonunda beni ciddiye aldıklarını gördüm, ben de çabaladım ve rolü aldım *

Pelin Karahan, 6 Ekim 1984 tarihinde Ankara'da doğmuş ve Ankara Arı Koleji'nde ortaokul eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra eğitimine Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nde devam etmiş ve turizm otelcilik okumak üzere Eskişehir'e gitmiştir. Pelin Karahan'ın gerçek adı Vildan Pelin Karahan'dır ve sinema sanatçılığı ile dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Üniversite yıllarında televizyon dünyasına adım atan Pelin Karahan, oyunculuk ya da sanatla ilgili herhangi bir altyapıya sahip olmamıştır. Arkadaşlarının desteği sayesinde reklam çekimleriyle başladığı oyunculuk kariyerine, "Kavak Yelleri" dizisinde Aslı karakterini canlandırarak devam etmiştir.

Pelin, bir röportajında ünlü olmasıyla ilgili deneyimlerini paylaşmıştır. Ajanstan arandığını ve görüşmeye çağrıldığını belirten Pelin, müzikle uğraşıp uğraşmadığı, spor yapup yapmadığı, bir müzik aleti çalıp çalmadığı gibi birçok soruyla karşılaştığını ifade etmiştir. Diğer görüşmeye gelen adayların güzel fiziğe sahip mankenler olduğunu gördüğünde şansının çok az olduğunu düşündüğünü belirtmiştir. Ancak çabalarının karşılığını aldığını görmesiyle rolü almaya hak kazandığını ve çabalayarak bu noktaya geldiğini vurgulamıştır.

Geri