Pelin Baynazoğlu kim?
Büşra Pelin Baynazoğlu veya bilinen takma adı ile Pqueen (d. 18 Temmuz 1992, Ankara), Türk YouTuber ve Twitch yayıncısıdır. Kariyerine 2017 yılında Twitch platformunda başlamıştır. Bilgiler 8 Nisan 2022 tarihinde güncellenmiştir.Ahmet Sonuç kimdir?
Ahmet Sonuç ya da bilinen adıyla Jahrein (29 Kasım 1988, İstanbul), Türk internet ünlüsüdür. İnternet kariyerine YouTube ile başladı ve daha sonra Twitch’te yayın yapmaya başladı. Genellikle sohbet ve oyun alanında içerik üretmekte, internet fenomenleri ve siyasi figürlerle röportaj yapmaktadır.
Pelin Baynazoğlu kaç yaşında?
29 yaşında (18 Temmuz 1992)pqueen / Yaş
Ahmet Sonuç kac yasinda?
33 yaşında (29 Kasım 1988)Jahrein / YaşPqueen ve Batuhan evli mi?
1992 doğumlu olan Pelin Baynazoğlu, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır ve bekardır.
Pqueen boyu kaç cm?
1,58 mpqueen / Boy
Ahmet Sonuç ne iş yapıyor?
YoutuberJahrein / MesleğiJahrein Ahmet Sonuç’un mesleği; yayıncı, Youtuber ve influencer olarak biliniyor. Öte yandan Polonya merkezli bir oyun firmasının Türkiye sorumlusu olarak görev yapıyor.
Ahmet Sonuç eşi kimdir?
Selin SonuçJahrein / Eşi (e. 2019)
Elraenn kaç yaşında?
Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Tuğkan Gönültaş (Elraenn), 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını, Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü’nden mezun olarak tamamlamıştır.
Kkha ne demek?
(bkz: jahrein) isimli twitch yayıncısının çeşitli konularda; o konuyla ilgili yetkin kişilerle yaptığı söyleşi. açılımı “konuşalım konuşalım headshot atalım” dır. açılımı “konuşalım konuşalım headshot atalım” olan jahrein yayın formatı. cumartesi akşamları ünlü simaları konuk ederek sorular sormaktadır.PurpleBixi kaç yaşında?
Twitch kullanıcı adıyla PurpleBixi’nin gerçek adı Bahadır Telci’dir. Bahadır 1998 yılının 18 Eylül tarihinde doğmuştur. 23 yaşındadır. Başak burcu erkeğidir.
Pqueen neden Kütahya’da yaşıyor?
Üniversite eğitimini almak için buraya geldim. Daha sonrasında, hocalarımın da ricası üzerine bir yüksek lisans ve formasyon için burada kalma kararı aldım. O sebeple Kütahya’da kaldım.
Kemal Can parlak kaç yaşında?
27 yaşında (15 Mayıs 1995)Kemal Can Parlak / YaşPqueen kaç?
1992 doğumlu olan Pelin Baynazoğlu, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır ve bekardır. ‘Pqueen’ Pelin Baynazoğlu 1.63 metre boyunda, 65 kilo ve yengeç burcudur. Ankara’da hayatını sürdürüyor.
Jahrein asıl mesleği ne?
YoutuberJahrein / Mesleği