AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pelin Batum Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Pelin Batum Kimdir?​

Habertürk’te Renkahenk isimli bir kültür sanat programını hazırlayıp sunmuştur. Milliyet gazetesinde Revnak adını verdiği köşede köşe yazarlığı yaptı. Aynı zamanda Okan Bayülgen’in Makina Kafa ve Muhallebi Kafa programlarının daimi konuğudur. Artı Bir kanalında Alternatif-siz programını hazırlayıp sundu.

Pelin Batu eşi kim?​

Pelin Batu eşi kim?
Macit BitargilPelin Batu / Eşi (e. 2018)

Pelin Batu hangi okul mezunu?​

Boğaziçi ÜniversitesiPelin Batu / ÜniversiteBoğaziçi Üniversitesi, İstanbul’da yer alan bir devlet üniversitesi.16 Eylül 1863’te Cyrus Hamlin ve Christopher Robert tarafından öncülü Robert Koleji kuruldu. Vikipedi

Pelin Batu dini nedir?​

Pelin Batu dini nedir?
Pelin Batu: Bayrak taşır gibi din taşımıyorum, ateistim.

Pelin Batu boşandı mi?​

Oyuncu ve tarihçi Pelin Batu, 2018 yılında evlendiği kalp damar cerrahı Macit Bitargil ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

Pelin Batu kaç yaşında evlendi?​

Pelin Batu kaç yaşında evlendi?
”evet pelin batu evlendi, hem de 40 yaşında evlendi.” bu nasıl bir sevinçtir lan, sanki 40 yaşında premier ligde gol kralı olmuş.

Pelin Batu kimin kızıdır?​

Pelin Batu, 27 Aralık 1978 yılında Ankara’da doğdu. Eski Büyükelçi ve milletvekili İnal Batu’nun kızıdır. Babası’nın işi nedeniyle çocukluğu ve eğitim hayatı; Pakistan, Çek Cumhuriyeti ve ABD gibi yabancı ülkelerde geçen Pelin Batu, liseyi New York’ta bulunan Marymont Okulu’nda tamamladı.

Pelin Batu kimin kızı?​

Pelin Batu kimin kızı?
İnal BatuNevra BatuPelin Batu/Ebeveynleri

Pelin Batu hangi üniversite?​

Boğaziçi ÜniversitesiPelin Batu / Üniversite

Dinsiz ünlüler kimlerdir?​

Dinsiz ünlüler kimlerdir?
Emin Gürsoy. X. Deli Yürek dizisiyle ünlenen Emin Gürsoy ” Evrime inanıyorum, inancı olan tüm insanlar cahildir.” ifadesini kullanmıştı.

Salman ateist mi?​

”BEN ATEİSTİN TEKİYİM” Geçmişte ateist olduğunu açıklayan İlyas Salman, ”Cennete ve cehenneme inanmıyorum. Ben ateistin tekiyim. Kendi yarattığım şeye tapacak kadar aptal değilim” sözleriyle, günlerce tepkilerin odağında yer almıştı.

Pelin Batu neden boşandı?​

Pelin Batu neden boşandı?
Psikolojik baskı ve fiziksel şiddete eğimli davranışlar sergilediği iddiasıyla 2018 yılında dünyaevine girdiği kalp ve damar cerrahı Macit Bitargil’le boşanma kararı alan oyuncu Pelin Batu, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Pelin Batu neden ayrıldı?​

Habertürk ekranlarında Murat Bardakçı, Erhan Afyoncu ve Pelin Batu’nun sunuculuğunu yaptığı ‘Tarihin Arka Odası’ programında, geçen haftalarda ‘anadil’ tartışmasından dolayı programdan ayrılan Pelin Batu, hayatında ertelediği şeyler için bir fırsat olarak bakıyor.

Pelin Batu kaç çocuğu var?​

Pelin Batu kaç çocuğu var?
Oyuncu Pelin Batu, 2018 yılında ünlü kalp damar cerrahı Macit Bitargil ile Roma’da evlendi. Çiftin bu evliliğinden Rafael adında bir çocuğu dünyaya geldi.

Bitargil ailesi kimdir?​

Macit Bitargil, aslen Hatay, Antakyalı. Macit’in ağabeyi Bitargil, üst sosyetenin önemli isimlerinden Raffi Portakal’ın kızı Maya Portakal ile bir süredir evliydi. Maya Portakal ve Pelin Batu sosyal yakınlıkları ile tanınırlar. Pelin Batu kimdir: Pelin Batu, 27 Aralık 1978 tarihinde, Ankara’da doğdu.

Pelin Batu, Türk kültür sanat alanında tanınmış bir kişiliktir. Habertürk'te Renkahenk adlı kültür sanat programını sunmuş, Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmış ve Okan Bayülgen'in programlarında da konuk olarak yer almıştır. Aynı zamanda Alternatif-siz programını Artı Bir kanalında sunmuştur.

Pelin Batu, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul'da yer alan bir devlet üniversitesidir.

Dini konusunda ise Pelin Batu ateisttir. Dini inanç taşımadığını ve ateist olduğunu belirtmiştir.

2018 yılında kalp damar cerrahı Macit Bitargil ile evlenen Pelin Batu, 2018 yılında boşanma kararı almıştır. Evliliğinden Rafael adında bir çocuğu vardır.

Pelin Batu, eski Büyükelçi ve milletvekili İnal Batu'nun kızıdır. Babası'nın diplomatik kariyeri nedeniyle çocukluğu ve eğitim hayatı yurtdışında geçmiştir.

Macit Bitargil ise Hatay, Antakyalı bir aileden gelmektedir. Bitargil ailesi üst sosyetenin tanınmış isimlerinden olup, Macit Bitargil'in abisi Bitargil, Maya Portakal ile evlidir. Maya Portakal ve Pelin Batu sosyal çevreleriyle tanınmaktadırlar.

Geri