AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Peki, bireysel arac kiralama nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Peki, bireysel araç kiralama nasıl yapılır?​

bireysel kiralamayı daha da özendirmek adına ticari işletmelere kdv indirimi örneğinde olduğu gibi bir teşvik düşünülürse bireysel kiralama ciddi cazibeye sahip olacaktır. şu aşamada; bireysel uzun dönem araç kiralama sadece c-d-e sınıflarında makul görülüyor. elinizde nakit varsa.
Hangi ülkelerden araba kiralamış sürmüş biri olarak söylüyorum?
bunları almanya, hollanda, lüksemburg, avusturya, belçika, fransa’da araba kiralamış sürmüş biri olarak söylüyorum. yukarıda saydığım bazı maddeler bazı ülkeler için de geçerli ama italyanın amına koyayım afedersin. uçak, tren, taksi ne varsa binin, direksiyon başına oturmayın.
Bireysel uzun süreli araç kiralamak için 3 tane şirket var.?
öncelikle bireysel uzun süreli araç kiralamak için hepi topu 3-4 tane kurumsal şirket var. bunlarından sadece bir tanesinin aylık fiyatları makul sayılabilecek düzeylerde. örnek aracımız 2016 model 0 km citroen ds4 1.6 dizel tam otomatik şanzıman.

Uzun süreli kullanım için araç kiralamak mantıklı .?​

uzun süreli kullanım için ise satın almak , ben 2-3 senede bir araç yeniliyorum diyenler için kiralamak mantıklı . istanbul’da yaşıyor iseniz kesinlikle kiralamak mantıklı yoksa aracın kasko , bakım ve kaza giderleri yüzünden canınız sıkılacağı gibi , değer kaybı da sizi çok üzecektir.

. . %50 indirim sağlayan fırsat sitelerinde kiralıyorum.?
Kiralasam, %50 indirim sağlayan fırsat sitelerinde fırsat çıktıkça kiralıyorum, ulan araba alacağıma kiralayıp binip gezerim daha iyi diyorum. ağır kaza bile olsa cepten 1 kuruş masraf çıkmayacak. bakım masrafı, vergisi caru curtu olmayacak.

Peki, kiralık araç hizmeti ne kadar popüler?
Bildiğimiz standart rent a car hizmeti boyut değiştirerek sahibinden kiralık araç hizmeti olarak karşımıza çıkmaya başladı. Üstelik bu hizmet hiç de azımsanacak bir düzeyde değil. Kiralık araç sektörü bu kadar popüler hale gelirken bazı sorunları da beraberinde getiriyor elbette ki.

Geri