AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pegasus Casus yazilim nasil anlasilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Pegasus Casus yazılım nasıl anlaşılır?​

Pegasus casus yazılımı nasıl tespit edilir?
- Adım #1: Buradaki MVT programının dosya grubunu bilgisayarınıza indirin.
- Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
- Adım #3: Akıllı telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #4: Program, telefon verilerinizin bir yedeğini alacak.
- Adım #5: MTV programı verilerinizi tarayacak.
Casus programı ne işe yarıyor nasıl kullanılır?
Casus telefon yazılımı, telefon kullanıcısının onayı gerekmeden sunucuya veri iletebilen akıllı telefonlara ya da akıllı cihazlara yüklenen, cihazlarda yapılan bütün işlemleri, hareketleri kayıt edebilen, programlara denir.
Casus yazılım olduğu nasıl anlaşılır?
Android telefonunuzda casus yazılım olduğunu anlamanın 12 yolu
- 1- Akıllı telefonunuz garip mi davranıyor?
- 2- Pil kullanımı dengesiz şekilde arttı mı?
- 3- Telefon görüşmelerinizde garip sesler mi araya giriyor?
- 4- Telefonunuz kendiliğinden kapanabilir ya da yeniden başlayabilir.

Pegasus olayı nedir?​

Pegasus Hava Yolları’nın 2193 sefer sayılı uçuşu, 5 Şubat 2020 tarihinde Pegasus Hava Yolları’na ait Boeing 737-86J tipi yolcu uçağının pistten çıkması ile sonuçlanan uçuştur.
Casus yazılım programı nasıl kaldırılır?
En kötü senaryoda casus yazılımlar, bir iPhone veya Android telefonda fabrika ayarlarına sıfırlama işlemiyle ortadan kaldırılabilir. Bu, tüm verileri ve indirilen programları kaldırır ve cihazı orijinal “fabrika” durumunda bırakır.
Pegasus uçak neden düştü?
Ulaştırma Bakanı Turan: Sert iniş yapan uçak kırıma uğradı Sert iniş yaptıktan sonra duramayarak yaklaşık 50 metre sürüklenip pistten çıkan uçak, 30 metre yükseklikten TEM otoyolu kenarındaki alana düştü. Kokpitin de bulunduğu ön taraf ve kuyruk kısımlarının ana gövdeden ayrılarak parçalandı.
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait uçağın pistten çıkması sonucu yaşamını yitiren Songül Bozkurt, son yolculuğuna uğurlandı. 29 yaşındaki Bozkurt için Karşıyaka ilçesi Hacı Ali Gültekin Camisi’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.
Telefon Casus yazılım nasıl temizlenir?

Geri