Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Pedometre neyi olcer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Pedometre neyi ölçer?​

Kişilerin kaç adım attığını ve ne kadar mesafe aldığını ölçen cihazlar, pedometre olarak tanımlanıyor.

Adım izleyici nasil kullanilir?​

Adım izleyici nasil kullanilir?
Sadece başla tuşuna dokunun, uygulama adımlarınızı saymaya başlasın. Telefonunuz ister elinizde, ister çanta, cep veya kolluğunuzda olsun, adımlarınızı ekranınız kilitliyken bile kaydeder. Tüm özellikler ücretsiz sürümde kullanılabilir. Ancak, pro sürümü satın alırsanız reklam gösterimi kaldırılır.

Adım sayacı nasıl çalışır?​

Dijital adımsayarlar, daha yeni ve gelişmiş teknoloji kullanarak adım sayarlar. Cihazın içerisinde yer alan bir yazılım, atılan adımları kaydeder. Eski tip cihazlarda yer alan topun yerine, dijital olanlarda jiroskop ya da benzeri bir donanım yer almaktadır.

Hangi adım sayar programı tavsiye?​

Hangi adım sayar programı tavsiye?
Bu yazımızda herkes tarafından kullanılabilecek en iyi adımsayar uygulamaları listesi hazırlayacağız.
- İlginizi Çekebilir: En İyi Video İzleme Siteleri – Nisan 2020.
- StepsApp Adımsayar.
- GStep Adım Sayar Uygulaması
- Pacer Uygulaması
- Runkeeper Uygulaması
- EasyFit Pedometre Uygulaması
Pedometre ücretli mi?​
Uygulama tamamen ücretsizdir. “Google Play 2016’nın En İyileri” ödülünü almış özel tasarımlı bir uygulamadır.

Ineklerde pedometre nedir?​

Ineklerde pedometre nedir?
Aslında pedometreler büyük işletmelerde zaten yıllardır ineklerin kızgınlık zamanını tespit etmek için kullanılıyor. Yani başka bir ifadeyle, pedometre hayvanın boynunda sürekli takılı olduğu için zaman içerisinde o hayvanın normal zamanda yaptığı hareketi öğrenmiş oluyor.

E nabız adım sayar nasıl kullanılır?​

Mobil uygulamaları ile entegre, kolay erişim Sadece android işletim sistemli mobil cihazlarınıza ‘Google Fit’ uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Böylece, atılan adım sayılarınız e-Nabız sistemine yansır ve oradan takibini yapabilirsiniz.

Iphone Adım sayar nasıl çalışır?​

Iphone Adım sayar nasıl çalışır?
Sağlığınızla ilgili bilgileri girme
- Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun.
- Aktivite gibi bir kategoriye dokunun.
- Adım gibi bir alt kategoriye dokunun.
- Sağ üst köşedeki Veri Ekle’ye dokunun.
- Aktivite için tarih, saat ve verileri girin.
- Bitirdiğinizde Ekle’ye dokunun.

Pedometre, kişilerin attığı adımları ve aldığı mesafeyi ölçen bir cihazdır. Bu cihazlar genellikle bileklik veya telefon uygulaması şeklinde kullanılabilir. Adım sayacı olarak da adlandırılan pedometreler, günlük aktivitelerde ne kadar hareket ettiğimizi takip etmemize yardımcı olur.

Adım sayacı kullanımı oldukça basittir. Genellikle başlatma düğmesine basarak adımları saymaya başlar ve hareket halindeyken otomatik olarak adım sayısını kaydeder. Telefonunuza yüklediğiniz bir uygulama da aynı şekilde çalışarak adımlarınızı sayabilir. Bu uygulamalar genellikle ücretsiz olarak sunulmakta olup, pro sürümü satın alarak reklamlardan kurtulabilirsiniz.

Adım sayacı cihazlar, içlerinde bulunan yazılım sayesinde adımları kaydederler. Gelişmiş dijital cihazlarda jiroskop veya benzeri donanımlar kullanılarak daha doğru ölçümler yapılır. Geleneksel pedometrelerde ise bu işlevi yerine getirmek için bir top kullanılırken, dijital pedometreler daha hassas bir şekilde adım sayma işlemini gerçekleştirir.

En iyi adım sayar programı seçimi kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı popüler adımsayar uygulamaları arasında StepsApp, GStep, Pacer, Runkeeper ve EasyFit Pedometre uygulamaları bulunmaktadır. Bu uygulamalar genellikle ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir.

Pedometre uygulamalarının çoğu ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ancak, bazıları pro sürümüyle reklamlardan kurtulma veya ek özelliklere erişim imkanı sunar. Ücretsiz olanlar genellikle de yeterli özelliklere sahiptir ve kullanıcıya adım sayma konusunda yardımcı olabilir.

İneklerde kullanılan pedometreler genellikle hayvanın kızgınlık zamanını tespit etmek için kullanılır. Bu cihazlar, hayvanın boynuna takılarak normal zamanlarda yaptığı hareketlerin takibini yapar ve kızgınlık dönemlerini belirler.

E-nabız adım sayar uygulamasını kullanmak için android işletim sistemli telefonunuza 'Google Fit' uygulamasını yüklemeniz yeterlidir. Bu sayede attığınız adımlar e-nabız sistemine yansır ve takibini yapabilirsiniz.

iPhone'da adım sayma özelliğini kullanmak için Sağlık uygulamasını açarak ilgili kategori ve alt kategoriye giderek aktivite bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Böylece iPhone, attığınız adımları ve diğer aktivitelerinizi kaydedebilirsiniz. Bu sayede günlük aktivitelerinizi izleyebilir ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürebilirsiniz.

Geri