- Konu Yazar
Pedometre neyi ölçer?
Kişilerin kaç adım attığını ve ne kadar mesafe aldığını ölçen cihazlar, pedometre olarak tanımlanıyor.Adım izleyici nasil kullanilir?
Adım izleyici nasil kullanilir?Sadece başla tuşuna dokunun, uygulama adımlarınızı saymaya başlasın. Telefonunuz ister elinizde, ister çanta, cep veya kolluğunuzda olsun, adımlarınızı ekranınız kilitliyken bile kaydeder. Tüm özellikler ücretsiz sürümde kullanılabilir. Ancak, pro sürümü satın alırsanız reklam gösterimi kaldırılır.
Adım sayacı nasıl çalışır?
Dijital adımsayarlar, daha yeni ve gelişmiş teknoloji kullanarak adım sayarlar. Cihazın içerisinde yer alan bir yazılım, atılan adımları kaydeder. Eski tip cihazlarda yer alan topun yerine, dijital olanlarda jiroskop ya da benzeri bir donanım yer almaktadır.Hangi adım sayar programı tavsiye?
Hangi adım sayar programı tavsiye?Bu yazımızda herkes tarafından kullanılabilecek en iyi adımsayar uygulamaları listesi hazırlayacağız.
- İlginizi Çekebilir: En İyi Video İzleme Siteleri – Nisan 2020.
- StepsApp Adımsayar.
- GStep Adım Sayar Uygulaması
- Pacer Uygulaması
- Runkeeper Uygulaması
- EasyFit Pedometre Uygulaması
Uygulama tamamen ücretsizdir. “Google Play 2016’nın En İyileri” ödülünü almış özel tasarımlı bir uygulamadır.
Ineklerde pedometre nedir?
Ineklerde pedometre nedir?Aslında pedometreler büyük işletmelerde zaten yıllardır ineklerin kızgınlık zamanını tespit etmek için kullanılıyor. Yani başka bir ifadeyle, pedometre hayvanın boynunda sürekli takılı olduğu için zaman içerisinde o hayvanın normal zamanda yaptığı hareketi öğrenmiş oluyor.
E nabız adım sayar nasıl kullanılır?
Mobil uygulamaları ile entegre, kolay erişim Sadece android işletim sistemli mobil cihazlarınıza ‘Google Fit’ uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Böylece, atılan adım sayılarınız e-Nabız sistemine yansır ve oradan takibini yapabilirsiniz.Iphone Adım sayar nasıl çalışır?
Iphone Adım sayar nasıl çalışır?Sağlığınızla ilgili bilgileri girme
- Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun.
- Aktivite gibi bir kategoriye dokunun.
- Adım gibi bir alt kategoriye dokunun.
- Sağ üst köşedeki Veri Ekle’ye dokunun.
- Aktivite için tarih, saat ve verileri girin.
- Bitirdiğinizde Ekle’ye dokunun.