AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pedagojik formasyon nasil alinir 2022?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Pedagojik formasyon nasıl alinir 2022?​

Formasyon eğitimi alabilmeniz için öncelikle MEB kararıyla belirlenen pedagojik formasyon eğitimi alınan bölümlerden birini okumanız veya o bölümlerden mezun olmanız gerekiyor. Belirlenen bölümlerde halen daha eğitime devam ediyorsanız bu bölümde en az 2 yarıyılı doldurmanız gerekmektedir.

Formasyona ne zaman başvurulur?​

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Başvuruları başladı. Adaylar, 12 Ekim 2021 23:59 tarihine kadar Aday İşlemleri Sistemi üzerinden başvuru yapılabilecekler.
Formasyon almak için ortalama kaç olmalı 2022?
Lisans mezunuysanız, mezuniyet ortalamanızın en az 2,5/4 olması gerekmektedir. Yurt dışındaki üniversitelerde eğitim görenlerin YÖK tarafından tanınan bir denklik belgesi almaları gerekir. Bunun ardından formasyon programına başvurabilirler.

Formasyon ücreti ne kadar 2022?​

2021-2022 Bahar dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti olan,1839 TL (Bin Sekiz Yüz Otuz Dokuz Türk Lirası) 16.02.2022 tarihine kadar aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılacaktır.

Hangi üniversiteler formasyon Veriyor 2022?​

Amasya Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi, Necmeddin Erbakan Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Kırşehir …
2021-2022 formasyon açılacak mı?
YÖK DUYURUSU “Yükseköğretim Kurulu ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Eğitimde İş Birliği Protokolü” güncellenmekte olup, 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren “Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı”, ilgili usul ve esaslar çerçevesinde yeniden başlatılacaktır.

2021-2022 pedagojik formasyon başvuruları ne zaman?​

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi başvuruları 4-8 Şubat 2022 tarihleri arasında online olarak https://obs.klu.edu.tr/oibs/for_app/ adresinden yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.

Pedagojik formasyon başvuruları ne zaman 2021?​

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için ön kayıt başvuru süreci başlamıştır. Çevrim içi gerçekleşecek olan başvurular 16 Ekim 2021 Cumartesi günü 23:59’a kadar devam edecektir. Ön kayıt başvuru sistemi üzerinden pedagojik formasyon sertifika programına kayıt yapabilirsiniz.
Formasyon kaçıncı sınıfta alınır 2022?
Formasyon süresi, kişinin eğitim durumuna bağlı olarak farklılık gösterir. Bu süre lisans mezunları için iki yarıyıl, dördüncü sınıf ve üçüncü sınıf öğrencileri için iki yarıyıl, ikinci sınıf öğrencileri için dört yarıyıl ve birinci sınıf öğrencileri için de altı yarıyıl olarak belirlenmiştir.

Pedagojik formasyon 2021-2022 hangi üniversitelerde var?​

Hangi üniversiteler formasyon açtı?​

Pedagojik Formasyon Veren Üniversiteler

Geri