AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PDF dosyasini nasil JPEG yapma?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

PDF dosyasını nasıl JPEG yapma?​

Acrobat’ı kullanarak PDF’yi JPG’ye dönüştürme
- PDF’yi Acrobat uygulamasında açın.
- Sağ bölmedeki PDF’yi Dışa Aktar aracını tıklatın.
- Dışa aktarma formatı olarak Görüntü seçeneğini belirleyin ve ardından JPEG’i seçin.
- Dışa Aktar’ı tıklatın.
- Dosyayı kaydetmek istediğiniz konumu seçin ve ardından Kaydet öğesini tıklatın.
Birden fazla PDF dosyası nasıl birleştirilir?
Dosyaları birleştirmek için Acrobat DC’yi açın: Araçlar sekmesini açın ve “Dosyaları birleştir” seçeneğini belirleyin. Dosya ekleme:”Dosyaları Ekle” öğesini tıklatın ve PDF’nize eklemek istediğiniz dosyaları seçin. PDF’leri ya da PDF’lerden ve diğer dosyalardan oluşan bir grup belgeyi birleştirebilirsiniz.

JPEG formatında fotoğraf nasıl çekilir?​

“File”a (Dosya) tıkla, ardından “Export As”a (Dışa Aktar) tıklayarak JPEG dosya biçimini seç. Birkaç seçeneğin bulunduğu bir diyalog kutusu açılacaktır. “JPEG”i seç.
PDF MB düşürme nasıl yapılır?
Çevrimiçi ortamda PDF sıkıştırma Yukarıdaki Dosya seç düğmesini tıklatın veya dosyaları sürükleyerek, bırakma bölgesine bırakın. Küçültmek istediğiniz PDF dosyasını seçin. Yükleme sonrasında Acrobat otomatik olarak PDF boyutunu küçültecektir. Sıkıştırılmış PDF dosyanızı indirin veya paylaşmak için giriş yapın.
Bir dosyanın JPEG ve PDF formatları detaylı olarak incelendiğinde, PDF formatının boyutunun daha fazla olacağı fark edilecektir. Bu durumun temel nedeni ise JPEG formatının aynı zamanda sıkıştırma yapmasıdır. PDF, bir dosyanın orijinal halini korur ve bazı bölümleri düzenlemeye açık olarak bırakır.
JPG ve PNG farkı nedir?
PNG ile JPG arasındaki en önemli fark, dosya boyutlarında bulunuyor. JPG, az miktarda kayıpla resimleri yüksek oranda sıkıştırabiliyor. PNG ise resimlere kayıpsız bir sıkıştırma uyguluyor. PNG’nin diğer bir özelliği ise saydamlık özelliğini desteklemesi.
 
Geri
Üst