AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PC iletisim halka arz kac lot?

Editör

Yeni Üye

PC iletişim halka arz kaç lot?​

PC iletişim kaç lot verdi? PC iletişim hisse kodu ve fiyatı… PC İletişim talep toplama sürecini tamamladı. PC İletişim’in halka arzına katılan kişi sayısı 178.514 olurken, 47,4 milyon lotluk talep geldi.

Hitit Bilgisayar halka arz eşit mi?​

Paylarının yüzde 27,6’sının halka arzı için 23 – 24 – 25 Şubat 2022 tarihleri arasında ÜNLÜ & Co liderliğinde talep toplayacak olan şirketin halka arz fiyat aralığı 11,50-12,50 TL olarak belirlenmiştir. Şirketin dağıtım yöntemi ise taslak izahnamede yer alan bilgiye göre oransal dağıtım yöntemine göre yapılacak.
Hitit Bilgisayar ne zaman halka arz oluyor?​
HİTİT BİLGİSAYAR HİZMETLERİ Haberleri İSTANBUL (AA) – Hitit Bilgisayar Hizmetleri AŞ (Hitit) 23-25 Şubat’ta gerçekleştirdiği halka arzını, uluslararası piyasalardaki dalgalanmalara ve artan jeopolitik risklere rağmen başarı ile tamamladı.

PC İletişim hisse ne zaman işlem görecek?​

PC İletişim hisse ne zaman işlem görecek?
PC İletişim ve Medya payları, 01/12/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 9,50 TL/pay baz fiyat ile işlem görmeye başlayacak. PC İletişim ve Medya payları, 01/12/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 9,50 TL/pay baz fiyat ile işlem görmeye başlayacak.

PC İletişim sahibi kimdir?​

PC İletişim sahibi kimdir?
PC İletişim Yönetim Kurulu Başkanımız ve Reklamcılar Derneği Medya Asbaşkanı BANUN ERKIRAN, Pandemi ve pandemi sonrası dönemde sektörün durumunu konuşmak için, RVD Başkan Yardımcısı Gökhan Akça ile beraber, Ender Merter ile ReklaMarkası’na konuk oluyor.

Hitit Bilgisayar hisse ne zaman işlem görecek?​

Halka arz edilen Şirket payları 03/03/2022 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 12,25 TL/pay baz fiyat, “HTTBT.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

PC İletişim oransal mı?​

PC İletişim halka arzı tamamen eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirecek. PC iletişim eşit dağıtımla gerçekleştiği için tüm banka ve kurumlardan katılım sağlanabilmektedir.
PC İletişim ne iş yapar?​
PC İletişim’in çatısı altındaki şirketler medya hizmetleri, reklamcılık, reklamların yayımlanacağı tüm mecraların müşteriler için rezerve edilmesi, satın alınması, kiralanması, üçüncü kişilere satılması, her nevi televizyon programlarını alıp satmak, içerik iş birliklerinde bulunmak, promosyon, baskı hizmetleri gibi …

PC İletişim ne iş yapıyor?​

PC İletişim ne iş yapıyor?

PCILT hisse kimin?​

PCILT hisse kimin?
Birlik Mensucat A.Ş.

PC İletişim'in halka arzında 178.514 kişiye hisse verildi ve toplamda 47,4 milyon lotluk talep geldi. Şirket hisseleri 01/12/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 9,50 TL/pay baz fiyatı ile işlem görmeye başlayacak.

PC İletişim'e ait olan hisselerin sahibi Banun Erkıran'dır. Kendisi aynı zamanda PC İletişim Yönetim Kurulu Başkanı ve Reklamcılar Derneği Medya Asbaşkanıdır.

PC İletişim'in faaliyet alanları medya hizmetleri, reklamcılık, reklam mecrasının rezervasyonu, satın alınması, kiralama işlemleri, televizyon programları ticareti, içerik iş birlikleri, promosyon ve baskı hizmetleri gibi alanları kapsar.

Hitit Bilgisayar ise halka arz edilen hisseleri 03/03/2022 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 12,25 TL/pay baz fiyatı ve "HTTBT.E" kodu ile sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. Şirketin halka arz fiyat aralığı 11,50-12,50 TL olarak belirlenmiştir. Dağıtım yöntemi ise taslak izahnamede belirtildiği üzere oransal dağıtım yöntemine göre yapılacaktır.

Geri