SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Pazı Kavurma Tanımı İçin Gereçler
2 bağ pazı yaprağı
1 büyük soğan (bol soğanlı olması için)
2yumurta
Pazı Kavurma Tanımı Yapılışı
Soğanları küp küp doğrayıp bol zeytinyağında kavuralım.
Üzerine doğradığımız pazıları koyup kapağını kapatalım 2-3dk ya çabucak demlenir zati.
Sonra üzerine yumurtaları kırıp dilediğimiz baharatları ekleyip karıştıralım.
Sıcak sıcak servis edelim. Afiyet olsun
2 bağ pazı yaprağı
1 büyük soğan (bol soğanlı olması için)
2yumurta
Pazı Kavurma Tanımı Yapılışı
Soğanları küp küp doğrayıp bol zeytinyağında kavuralım.
Üzerine doğradığımız pazıları koyup kapağını kapatalım 2-3dk ya çabucak demlenir zati.
Sonra üzerine yumurtaları kırıp dilediğimiz baharatları ekleyip karıştıralım.
Sıcak sıcak servis edelim. Afiyet olsun