AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pazarlama sertifikasi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Pazarlama sertifikası nasıl alınır?​

Eğitim sonunda 10 sorudan oluşan 10 dakika süre sınırı bulunan online sınav uygulanmaktadır. Konuları tamamladıktan sonra sınav otomatik olarak karşınıza çıkmaktadır. Sertifika sınavını 100 üzerinden en az 60 alarak başarıyla tamamlayan kişilere Pazarlama ve Satış Teknikleri Belgesi (katılım sertifikası) verilmektedir.
Dijital pazarlamacı neleri bilmeli?
Dijital Pazarlama Uzmanının Bilmesi Gerekenler Nelerdir?
Google Dijital atölye sertifikası nasıl alınır?
Google dijital atölye projesine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR ve TOBB destek verir. Google dijital atölyeye Google hesabı ile giriş yapıp eğitime katılarak sertifika alınabilir.

Dijital pazarlama sertifikası ne işe yarar?​

İnternette küçük veya orta ölçekte iş yapan ve işini büyütmek isteyen kişiler de yine dijital pazarlama eğitimi ile sınırlarını aşabilmektedir. Bir ajansta çalışmayı düşünenler veya blog yazarak gelir etmek isteyenler için dijital pazarlama kursu yol gösterici ve ufuk açıcı bir eğitimdir.
Dijital pazarlama eğitimi nereden alınır?
En İyi 10 Dijital Pazarlama Sertifika Programı
Dijital pazarlama sorumlusu ne iş yapar?
Dijital pazarlama yöneticisi, bir kurum, ürün veya hizmetleri tanıtan pazarlama kampanyalarının geliştirilmesi, uygulanması ve yönetilmesinden sorumludur. Dijital alandaki marka bilinirliğini artırmanın yanı sıra web sitesi trafiğini artırma ve potansiyel müşterileri edinmede önemli bir rol oynar.

Google dijital pazarlama eğitimi kaç saat?​

Uluslararası İnteraktif Reklamcılık Bürosu onaylı, Google eğitmenleri tarafından hazırlanan içeriğe sahip eğitim. Toplamda 26 modülden oluşan ve 40 saat süren eğitim, konuya en yabancı olanların bile anlayacağı düzeyde hazırlanmış.

Geri