AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Pazar gunu kargo dagitimi olur mu?

Editör

Yeni Üye

Pazar günü kargo dağıtımı olur mu?​

KARGOLAR HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU? Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır. Pazar günü ise kargo dağıtımları ve alımları yapılmamaktadır.

Aras Kargo Pazar günü çalışıyor mu?​

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 08.30’da başlar ve Kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 08.30’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT kargo hafta sonu gelir mi?​

PTT kargo hafta sonu gelir mi?
PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT kargo hangi günler çalışıyor?​

PTT kargo hangi günler çalışıyor?
PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ PTT hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 – 17.30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır.

Pazar günü PTT kargo teslimatı yapılır mı?​

PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar açık kalır ve 17.30 kapanmaktadır. Türkiye’nin her yerinde bu çalışma saati sabittir. Pazar günleri PTT kapalıdır.

Aras Kargo hafta sonu gelir mi?​

ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30’dan 15.00’a kadar hizmet vermeyi sürdüren kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo hangi günler açık?​

Aras Kargo hangi günler açık?
Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30’dan 15.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo en son kaça kadar dağıtım yapıyor?​

Aras Kargo en son kaça kadar dağıtım yapıyor?
Gelen kargonuzun size tesliminde ise Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e, cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir. Ayrıca çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır ve bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne sarkabilir.
PTT şubeleri Cumartesi günleri açık mı?​
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.
PTT kargo dağıtım ne zaman gelir?​
Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz.

Sokağa çıkma yasağı varken kargoya gidilir mi?​

Sokağa çıkma yasağı varken kargoya gidilir mi?
Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak. Böylece sokağa çıkma yasağında kargolar dağıtım yapabilecek.

Aras Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?​

Aras Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

Aras Kargo hangi gün gelir?​

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e, cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Pazar günleri genel olarak kargo dağıtımı yapılmamaktadır. Kargo firmaları genellikle hafta içi ve cumartesi günleri hizmet vermekte, ancak Pazar günleri kargo hizmeti sunmamaktadır. Genel bir kural olarak PTT, Aras Kargo ve diğer kargo firmaları Pazar günleri kapalıdır ve kargo dağıtımı gerçekleşmemektedir.

PTT kargo, hafta içi ve cumartesi günleri belirli çalışma saatleri içerisinde hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalı olup kargo dağıtımı yapılmamaktadır. Aras Kargo da benzer şekilde hafta sonu, yani cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Özetle, Pazar günleri kargo dağıtımı yapılmamakta olup, genellikle hafta içi ve cumartesi günleri kargo firmaları çalışarak hizmet vermektedir.

Geri