AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Paul Shark sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Paul Shark sahibi kim?​

700 milyon Euro’yu aşkın cirosu olan, İtalyan lüks giyim markası Paul & Shark Yatching’in sahibi Paulo Dini, bir süre önce Türkiye’de üretim yaptırdıklarını, memnun kaldıklarını ancak taklit ürün sorununun aşılmadığı bir ülkede üretim yapamayacaklarını belirtti.

Shark hangi ülkenin malı?​

Fransız kask markası SHARK, 25 yıldan fazla deneyimi ile dünya liderlerinden biri haline gelmiştir. Eski profesyonel yarışçılar tarafından kurulan SHARK, hala belirgin yarış tutkusu, performans ve güvenliği en üst düzeyde sağlamak amacı ile kask tasarımları yapmaktadır.
Köpek balığı amblemli marka hangisi?​
Paul-Paolo ve bir köpek balığı… Paolo bunu bir işaret olarak aldı ve markasının o andan itibaren ne olması gerektiğine karar verdi. Canlılığı, zarafeti, hız ve macerayı temsil eden bir isim: Paul&Shark.

Paul Shark ne demek?​

Paul Shark ne demek?
lacoste benzeri, daha pahali, daha pesli giyim kılık kıyafet markası. asıl adı paul&shark ya da paul and shark olan, her kaliteli markanin turkiyede bokunun cikarilisinin guzel orneklerinden.

Selçuk güzenge kimdir?​

Selçuk güzenge kimdir?
Uzun süre turizm perakendesinde büyük mağazacılık üzerine yönetici sıfatıyla uzun seneler bulundum bir dönem güney amerikada ve isviçre de ihtisas yaptım ve daha sonra kendi şirketimi kurarak Türkiyeye lüks markaları getirmeye avm lerin hız kazanmasıyla kendilerinin gelmelerini sağladım ,Tescilli markalar derneğini …

Paul Shark kaliteli mi?​

Paul & Shark İtalyan bir tasarımcının elinden çıkmasından ve markanın kaliteli üretiminden dolayı moda dünyasında uzun süredir yerini koruyor. Yıllar boyunca yüksek performanslı teknik malzemelerden üretim yapan firma, hayranlık uyandıracak derecede kullanıcılarını kendine bağlıyor.

Kanguru işareti hangi marka?​

Kangol, kanguru logosuyla ve ikonik balıkçı şapkalarıyla hemen tanınan, efsanevi bir sokak giyim markası.
Paul ne anlama geliyor?​
1. anlamı bir ad. Hz İsa’nın habercisi.

Paula hangi dil?​

Paula hangi dil?
Paula
Çevirmen: | İnci Kut
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 350
Cilt Tipi: | Karton Kapak
Kağıt Cinsi: | 3. Hm. Kağıt

Paul Shark, İtalyan menşeili bir lüks giyim markasıdır ve sahibi Paulo Dini'dir. Markanın 700 milyon Euro'nun üzerinde cirosu bulunmaktadır. Üretim yaptıkları ülkeler arasında Türkiye de bulunmaktadır, ancak taklit ürün sorunu nedeniyle üretimlerine devam edemeyeceklerini belirtmişlerdir.

Shark markası ise Fransız kökenli bir kask markasıdır. SHARK, 25 yıldan fazla deneyimiyle dünya liderlerinden biri haline gelmiştir. Eski profesyonel yarışçılar tarafından kurulan SHARK, kask tasarımlarında yarış tutkusunu, performansı ve güvenliği ön planda tutmaktadır.

Paul & Shark markası ise köpek balığı amblemiyle öne çıkmaktadır. Markanın kurucusu Paolo Dini, Paul-Paolo ve bir köpek balığını işaret alarak markasının canlılığı, zarafeti, hızı ve macerayı temsil etmesini hedeflemiştir.

"Paul Shark" terimi genellikle Lacoste gibi lüks giyim markalarına atıfta bulunmak için kullanılmaktadır. Paul & Shark markası, İtalyan tasarımı ve kaliteli üretimiyle moda dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Paul Shark markasının kalitesi, İtalyan tasarımı ve üretimi sayesinde uzun süredir moda dünyasında tutunmuştur. Marka yüksek performanslı teknik malzemeler kullanarak ürünlerini üretmektedir ve bu da kullanıcılarını memnun etmektedir.

"Paul" kelimesi, bir isim olmakla birlikte Hz. İsa'nın habercisi anlamına da gelmektedir.

Son olarak, "Paula" kelimesi TÜRKÇE dilinde "Çevirmen: İnci Kut" adlı bir kitabın bilgileri arasında geçen bir isimdir.

Geri