Patsuyum Tanımı İçin Malzemeler
2 orta uzunluk patates
Sucuk istediğiniz kadar ben 100 gr kadar koydum
3 yumurta
Kekik
Yüz
Karabiber
Çeyrek limon
4 yemek kaşığı sıvı yağ
Patsuyum Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavaya yağı koyun yağ kızınca küp küp doğranmış patatesleri koyun ve kızartın.
Patatesler kızarınca tıpkı halde doğradığınız sucukları ekleyin ve biraz daha kızartın.
Yumurtayı, baharatları ve tuzu, limonu birlikte çırpın ve üzerine gezdirin.
Kapağı 3 dk kapatın ve hazır afiyet olsun.
Patsuyum Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 orta uzunluk patates
Sucuk istediğiniz kadar ben 100 gr kadar koydum
3 yumurta
Kekik
Yüz
Karabiber
Çeyrek limon
4 yemek kaşığı sıvı yağ
Patsuyum Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavaya yağı koyun yağ kızınca küp küp doğranmış patatesleri koyun ve kızartın.
Patatesler kızarınca tıpkı halde doğradığınız sucukları ekleyin ve biraz daha kızartın.
Yumurtayı, baharatları ve tuzu, limonu birlikte çırpın ve üzerine gezdirin.
Kapağı 3 dk kapatın ve hazır afiyet olsun.
Patsuyum Tanımı Fotoğraflı Yapılışı