Patlıcanlı Rulo Tanımı İçin Malzemeler
3 adet patlıcan
3 adet domates
1 avuç mozzarella
1 avuç parmesan peyniri
8 küçük mantar
1 kırmızı biber
1 tutam tuz ve karabiber
Zeytin yağı
Sos için:
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Patlıcanlı Rulo Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırını 200 derecede açın.
Patlıcanları alın ve uzunlamasına kesin.
Bir pişirme kağıdı alın, bir fırça ile zeytinyağı sürün.
Patlıcanları üst üste koyun.
Üzerine tuz ekleyin.
Fırına yerleştirin.
Domates, mantar, mozzarella peyniri ve kırmızı biberi küçük kesimler halinde kesin.
Patlıcanları fırından çıkarın.
Sos gereçlerini bir kapta karıştırın.Sosu ekleyin.
Kesilmiş gereçleri ekleyin.
Pişirme kağıdı ile sarın.Fazla sıkmayın.
Üzerine parmesan ekleyin.
200 derecede 15 dakika fırına koyun. Afiyet olsun
Patlıcanlı Rulo Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet patlıcan
3 adet domates
1 avuç mozzarella
1 avuç parmesan peyniri
8 küçük mantar
1 kırmızı biber
1 tutam tuz ve karabiber
Zeytin yağı
Sos için:
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Patlıcanlı Rulo Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırını 200 derecede açın.
Patlıcanları alın ve uzunlamasına kesin.
Bir pişirme kağıdı alın, bir fırça ile zeytinyağı sürün.
Patlıcanları üst üste koyun.
Üzerine tuz ekleyin.
Fırına yerleştirin.
Domates, mantar, mozzarella peyniri ve kırmızı biberi küçük kesimler halinde kesin.
Patlıcanları fırından çıkarın.
Sos gereçlerini bir kapta karıştırın.Sosu ekleyin.
Kesilmiş gereçleri ekleyin.
Pişirme kağıdı ile sarın.Fazla sıkmayın.
Üzerine parmesan ekleyin.
200 derecede 15 dakika fırına koyun. Afiyet olsun
Patlıcanlı Rulo Tanımı Fotoğraflı Yapılışı