Patatesli Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler
3 orta uzunluk patates
1 tavuk göğsü
1,5 su bardağı bulgur
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Su (Sıcak üzerini geçecek kadar)
Patatesli Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavukları ve patatesleri küp küp doğrayıp yağda farklı ayrı kızartıyoruz.
Yıkadığımız bulguru üzerlerine ekleyip uygunca karıştırıyoruz.
Tuzunu da ek taban suyunu verip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Patatesli Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 orta uzunluk patates
1 tavuk göğsü
1,5 su bardağı bulgur
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Su (Sıcak üzerini geçecek kadar)
Patatesli Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavukları ve patatesleri küp küp doğrayıp yağda farklı ayrı kızartıyoruz.
Yıkadığımız bulguru üzerlerine ekleyip uygunca karıştırıyoruz.
Tuzunu da ek taban suyunu verip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Patatesli Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı