AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Patatesli Havuçlu Bezelye

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Patatesli Havuçlu Bezelye Tanımı İçin Materyaller
2 adet havuç
2 adet patates
1 su bardağı bezelye
1 adet soğan
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
2 yemek kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Su

Patatesli Havuçlu Bezelye Tanımı Yapılışı

Biberleri ve soğanı küçük küçük doğrayın.
Patatesleri ve havuçları küçük küçük küp biçiminde doğrayın.
Tencereye zeytinyağını koyun salçaları koyup kavurun.
Akabinde soğanları ve biberleri ekleyip kavurmaya devam edin.
Daha sonra patates, havuç, bezelye ve baharatları ekleyip 5 dakika daha kavurun.
Üzerine gelecek kadar suyunu da ekleyip tencerenin kapağını kapatın.
Orta ateşte pişene kadar yemeği kaynatın.
Gereçler yumuşadıktan sonra yemeği ocaktan alabilirsiniz.
Afiyet olsun.
 
Geri
Üst