- Konu Yazar
- #1
Patatesli Çıtır Börek Tanımı İçin Malzemeler
4 adet yufka
Sosu İçin;
2.5 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı sirke
1 su bardağı sıvı yağ
İçi İçin;
4-5 tane patates
1 tane kuru soğan
Pul biber
Karabiber
Tuz
Patatesli Çıtır Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yufkaları ortadan ikiye ayırın.
Sostan her yerine gelecek biçimde sürün .
Yufkanın geniş kısmına patatesli harç ekleyin sarın.
Üzerine yumurta sarısı sürüp evvelce ısınmış 180 derece fırında pişirin.
Patatesli Çıtır Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet yufka
Sosu İçin;
2.5 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı sirke
1 su bardağı sıvı yağ
İçi İçin;
4-5 tane patates
1 tane kuru soğan
Pul biber
Karabiber
Tuz
Patatesli Çıtır Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yufkaları ortadan ikiye ayırın.
Sostan her yerine gelecek biçimde sürün .
Yufkanın geniş kısmına patatesli harç ekleyin sarın.
Üzerine yumurta sarısı sürüp evvelce ısınmış 180 derece fırında pişirin.
Patatesli Çıtır Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı