Patates Yoğurtlaması Tanımı İçin Materyaller
8 tane patates
Yoğurt
Karabiber
1 diş sarımsak
Mayonez
Sosu için:
Salça ,nane, sıvıyağ
Patates Yoğurtlaması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Patatesleri kaynar suda haşlıyoruz içine tuzda ekliyoruz.
20- 25 dakika haşladıktan sonra alıyoruz kabuğunu soyup çatalla eziyoruz.
Üstüne 5- 6 yemek kaşığı yogurt 1 diş sarımsak mayonez ekliyoruz.
Karıştırıp üstüne döküyoruz.
Sos için cezve 1 yemek kaşığı salça az nane sıvıyağ salça eriyince alıyoruz.
Üstüne döküyoruz ve yayıyoruz.Soğuyunca mis üzere afiyet olsun
8 tane patates
Yoğurt
Karabiber
1 diş sarımsak
Mayonez
Sosu için:
Salça ,nane, sıvıyağ
Patates Yoğurtlaması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Patatesleri kaynar suda haşlıyoruz içine tuzda ekliyoruz.
20- 25 dakika haşladıktan sonra alıyoruz kabuğunu soyup çatalla eziyoruz.
Üstüne 5- 6 yemek kaşığı yogurt 1 diş sarımsak mayonez ekliyoruz.
Karıştırıp üstüne döküyoruz.
Sos için cezve 1 yemek kaşığı salça az nane sıvıyağ salça eriyince alıyoruz.
Üstüne döküyoruz ve yayıyoruz.Soğuyunca mis üzere afiyet olsun