Patates Yatağında Et Tanımı İçin Malzemeler
1 adet tavuk göğsü
6 adet patates
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı salça
1 tane soğan
Üzeri için;
1 kase rendelenmiş kaşar peynir
Patates Yatağında Et Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle patatesleri haşlıyoruz, sonra güzelce patates ezici ile eziyoruz.
Sonra tavuk göğsü küçük küçük kesiyoruz, kestikten sonra pul biber, karabiber, tuz, salçamızı ekliyoruz, güzelce kızartıyoruz.
Sonra güveç tabakları mızı çıkarıyoruz sonra ezdiğimiz patatesi altına koyuyoruz.
Sonra iç harcını patatesin üstüne ekliyoruz sonra tekrardan patates yerimizi üstüne ekleyerek son olarak rendelenmiş kaşar peynirimizi de üstüne koyarak fırına atıyoruz.
15 dakika pişirdikten sonra servis ediyoruz şimdiden yapanlara afiyet olsun
Patates Yatağında Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet tavuk göğsü
6 adet patates
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı salça
1 tane soğan
Üzeri için;
1 kase rendelenmiş kaşar peynir
Patates Yatağında Et Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle patatesleri haşlıyoruz, sonra güzelce patates ezici ile eziyoruz.
Sonra tavuk göğsü küçük küçük kesiyoruz, kestikten sonra pul biber, karabiber, tuz, salçamızı ekliyoruz, güzelce kızartıyoruz.
Sonra güveç tabakları mızı çıkarıyoruz sonra ezdiğimiz patatesi altına koyuyoruz.
Sonra iç harcını patatesin üstüne ekliyoruz sonra tekrardan patates yerimizi üstüne ekleyerek son olarak rendelenmiş kaşar peynirimizi de üstüne koyarak fırına atıyoruz.
15 dakika pişirdikten sonra servis ediyoruz şimdiden yapanlara afiyet olsun
Patates Yatağında Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı