AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Patates puresi nasil yapilir 4 kisilik?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.357
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Patates püresi nasıl yapılır 4 kişilik?​

Patates Püresi Tarifi Nasıl Yapılır?
- Kabukları soyulmuş patateslerinizi tencere alın ve üzerini geçecek kadar su ilave edin.
- Ardından yumuşayana kadar pişmeye bırakın.
- Yumuşayan patateslerinizin suyunu süzdürün.
- Ardından tuz, karabiber ve sütü ekleyerek güzelce, pürüzsüz bir kıvam alana kadar ezmeye devam edin.

Knorr patates püresi nasıl yapılır?​

- 1 Knorr Patates Püresi su,süt ve Sana ile talimatlarına göre pişirin.
- 2 Pişen püreye sırasıyla Knorr Acısso,hardal ve kaşar ilave edin.
- 3 Kısık ateşte peynir eriyene kadar pişirip, ardından servis edin. Afiyet olsun…
Maggi patates püresi nasıl yapılır?
Patatesler tarladan toplanır, elenerek sadece en iyi olanlar seçilir, yüksek basınç ve buhar altında soyulur, kabuklarından tamamen ayrılır. Soyulan patatesler en son teknolojiyle temizlenir ve dilimlenir. Dilimler pişirme bölümüne alınır, daha sonra karıştırıcıya iletilir. Pişen patatesler elekten geçirilerek ezilir.

Knorr Patates Püresi kaç kişilik?​

1 Paket (60 gr) yaklaşık 216 kcal kalori içerir, 4.8 gr protein, 46 gr karbonhidrat ve 0.36 gr yağ bulunur ve 8 porsiyona eşittir.

Lokanta usulü patates püresi nasıl yapılır?​

Ufak bir tencerenin içinde çeyrek su bardağı sütü koy ,ısınmaya başlayınca tereyağını ekle, tamamen eriyince kremayı ekle ve tuzu at. (tuzu bol atarsanız iyi olur çünkü patates tuzu çok fazla çeker. ) Bu karışımı ezilmiş patates püresinin üzerine döküp karıştırın 🙂 Afiyet olsun.
Patates püresi nasıl yapılır?
More videos on YouTube
- Patatesleri haşlayıp suyunu süzün. Kabuklarını soyup bir ezici yardımıyla ezin.
- Patatesler sıcakken tereyağı ve sütü ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin.
- Rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve baharatları ilave edip karıştırın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Oktay Usta Patates püresi nasıl yapılır?​

Bir tencereye su koyuyoruz. Patateslerimizi ister bütün olarak istersek de kolay haşlanması için dört parçaya bölüp, haşlıyoruz. Haşlama işlemi bittikten sonra kabuklarını soyuyoruz. Çok soğutmadan geniş bir kaba alıp, tereyağını katarak ezici yardımıyla iyice eziyoruz.
 
Geri
Üst